Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kpoperek! Csak nekem van...

Kpoperek! Csak nekem van elegem? 👇Vélemény?

Figyelt kérdés
Nekem a BTS az ub bandám. De, rengetek más kpop bandát szeretek rajtuk kívül. Azonban rengetek olyan csaj van aki ismeri a BTS-t (a tagokat már nem tudja megkülönböztetni 😂) ,és már is kpopernek mondja magát!!! Engem aki 3 éve kpoper ez rohadtul idegesít!!!

2017. aug. 14. 06:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Érdekes módon jól lepontozták a válaszom. Ha ennyire negatívan állsz a másik véleményéhez, akkor miért írsz ki rávonatkozó kérdéseket?
2017. aug. 16. 11:12
 22/31 anonim ***** válasza:
Engem és 3 koreai haveromat pedig a Korea fanatikusok idegesítenek rohadtul !!!
2017. aug. 16. 11:46
 23/31 anonim ***** válasza:
Ja és a BTS mindhárom koreai haverom szerint túlértékelt sz.r.
2017. aug. 16. 11:49
 24/31 A kérdező kommentje:
Ahs... Első szó a kérdésnél! Kpoperek!! Aki nem az, természetesen kommentelhet nyugodtan, de a gyűlölködő idióták menjenek már a francba
2017. aug. 16. 11:56
 25/31 anonim ***** válasza:
90%

#24 Harmadik válaszadó voltam, szerintem teljesen korrekt volt, amit írtam, nem voltam offenzív, témánál maradtam, stb., és le lettem szavazva, de semmi ellenvéleményt nem láttam, pedig érdekelne. De amúgy senki más se gyűlölködött, ha valami a gyűlölködés fogalmához közel áll ezen kérdés alatt, az neked az a megnyilvánulásod volt, hogy divatp#csának titulálsz másokat úgy, hogy előtted már többen is kifejtették, hogy az általad tárgyalt problémakör miatt miért nem igazságos lenézni másokat.

Ha van valami reakciód az olvasottakra, írd le, ne lepontozd a válaszokat, mert így ebben a formában az jön le, hogy te nem kérdést feltenni jöttél ide, hanem leírni egy személyes véleményt, amire csak egyetértést vagy hajlandó elfogadni.

2017. aug. 16. 12:22
 26/31 anonim ***** válasza:
85%
Így van, ahogy az utolsó is írta. Teljesen normálisan fejtettem ki én is, amit gondolok, nem utálkozva. Szerintem jogos amit írtam és többen is hasonló véleménnyel vannak. Egyébként meg ne divatpcsázz senkit, attól te sem leszel több.
2017. aug. 16. 13:03
 27/31 anonim válasza:
100%

Komolyan nem tök mindegy ki minek nevezi magát? Tőlem akár csillámvirsliláma is lehet valaki, ha azt akarja mondani.

Szereti és kész, de könyörgöm, ha csak hallgat valakiket az ember, hogy kéne tudni megkülömböztetnie őket kinézetre?

Másrészt abba is bele lehet kötni, hogy "jajj izé mé nem hallgatsz lánybandákat is ha akkora fan vagy?"

Egyébként én is kpopper vagyok és igen, nem minden bandának ismerem fel a tagjait azok közül akiket hallgatok. Sőt megeshet, hogy a neveket sem igazán, vagy egyáltalán nem tudom.

De nem érzem magam ettől kevesebbnek.

És szoktam lánybandákat is hallgatni, ha bárkot is érdekel.

2017. aug. 17. 22:03
 28/31 anonim ***** válasza:
A lánybandákat inkább nézni érdemes.
2017. aug. 18. 00:00
 29/31 anonim ***** válasza:
Ezekből nekem is rohadtul elegem van, szerencsére én pont nem voltam ez a fajta.. barátnőm meg pont ellentéte, ő tagadja mert szerinte gáz de imádja őket xd
2017. aug. 21. 10:07
 30/31 anonim ***** válasza:
88%

Mindenki egy bandával kezdte, életem. Csak lehet, hogy te anno még nem a BTS-sel, hanem a fene se tudja melyik csapattal.

Speciel én anno, még 2010 körül hosszú ideig csak az SS501-et ismertem, és értük rajongtam mint az állat.

Ne mennyiségre menjen már ez, ez nem egy kib_szott verseny!!!

Támogassuk azokat is, akik most cseppennek bele ebbe a szubkultúrába.

2017. aug. 29. 07:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!