Mi a véleményetek, hogy öngyilkos lett Chester Bennington?
Azt, hogy akkor mi játszódott le benne, azt csakis ő tudhatja. Nyilván depresszióval küzdött, sok trauma érte, amiknek a feléről elképzelhető hogy nem is tudunk. Ez már a dalszövegekből is látszik egyébként, pláne az utolsó albumon, amit miután a halálhíre után rengetegszer végighallgattam (előtte is szerettem), nagyon kilátástalannak tűnnek a szövegek.
Saját tapasztalatból kiindulva, az öngyilkosság nem feltétlen előre megtervezett lépés. Küzdhetett ellene, a családja, a zenekar, ösztönöznie kellett volna hogy küzdjön, viszont szerintem akkor ott, eljutott egy mélypontra. Egyedül volt a lakásban, akkor ért haza a családjától, pár óra múlva fotózásra ment volna, és aznap lett volna az elhunyt legjobb barátjának a születésnapja. Ha egyedül van az ember, egy ilyen napon, fel tudja hergelni magát annyira a rossz dolgokkal, hogy öngyilkos legyen, és hiába volt egy pillanatnyi döntés, közben ezerszer megbánhatja, de nincs visszaút.
Ez persze csak az én elméletem, egyébként nagyon szerettem a zenekart is, őt is, és képtelen vagyok felfogni hogy ez történt.
Borzasztóan sajnálom és lesújt. Csodálatosan tehetséges énekesnek tartottam. A gondolat, hogy már soha nem lesz lehetőségem hallani új számokat vele... leírhatatlanul csalódott vagyok.
Az olyan embereknek mint ő, én csak a legjobbakat tudtam kívánni és őszintén sajnálom, amiért ilyen szomorúan ért vége a pályafutása és az élete. Rengeteget adott, és sajnos pont rajta senki sem tudott segíteni.
Nyugodjon békében. Nagy életet élt, sokat letett az asztalra, és sokáig küzdött.
Egyébként gyomorforgató az ahogy egyes emberek anélkül hogy ismernék, hogy tudnák az érzéseit, vagy egyáltalán megértenék a miértjeit, pocskondiázzák és drogok illetve az alkohol miatt becsmérlően írnak róla még most is....
Lelki szegények azok, akik képtelenek más emberhez empátiával közeledni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!