Mi a véleményetek, hogy öngyilkos lett Chester Bennington?
Mindenkinek vannak problémái, van aki megoldja, feldolgozza, van aki szenved és menekül.
Jelenleg nekem is egy nagy problémám: Anyukám most februárban meghalt 56 évesen. 12 évig küzdött a daganattal, hogy meggyógyuljon. De nem sikerült. 26 évesen nincs anyukám.
És tudod, az a legszörnyűbb, hogy van, aki meggyógyul a daganatból, van aki nem. És a felfoghatatlan igazságtalanságot muszáj feldolgozni.
Őszinte részvétem!
Neki is voltak problémái, valószínűleg sokkal több mint amennyiről tudunk. Hozott egy rossz döntést, és ezzel fájdlmat okozott a környezetének. De ettől még sajnálatra méltó, és undorító, hogy egyesek gúnyolódnak rajta és elítélik.
amugy miert majom? az erzeketlenseg nem egyenlo a targyilagossaggal. nem sztarnak szuletett, aki nem nezett utana, az inkabb ne is szoljon hozza, mert hulyet csinal magabol.
teny, hogy mindenki maskepp dolgozza fel a dolgokat, de sajnos van aki gyengebb, van aki pedig belefarad. nehez lehet ilyen gyerekkor utan, es talan arra is gondolt, hogy ha az nem lett volna, nem nyult volna drogokhoz. ezeket mi nem tudhatjuk. en biztos vagyok benne, hogy a drog nagy mertekben rasegitett... minden retegben vannak ongyilkosok, ot nem kell lenezni azert, mert sztar volt.
26 eves neked pedig oszinte reszvetem, nagyon sajnalom! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!