Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek, hogy...

Mi a véleményetek, hogy öngyilkos lett Chester Bennington?

Figyelt kérdés

2017. júl. 21. 04:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Persze, mert az öngyilkosság az megoldás, mi? :D
2017. júl. 21. 18:32
 22/34 anonim ***** válasza:
32%
2017. júl. 21. 19:07
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Most minek linkelsz be egy ilyet? Akkor okoskodj ha már volt igazi problémád
2017. júl. 21. 19:23
 24/34 anonim ***** válasza:
79%

Mindenkinek vannak problémái, van aki megoldja, feldolgozza, van aki szenved és menekül.

Jelenleg nekem is egy nagy problémám: Anyukám most februárban meghalt 56 évesen. 12 évig küzdött a daganattal, hogy meggyógyuljon. De nem sikerült. 26 évesen nincs anyukám.

És tudod, az a legszörnyűbb, hogy van, aki meggyógyul a daganatból, van aki nem. És a felfoghatatlan igazságtalanságot muszáj feldolgozni.

2017. júl. 21. 19:29
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem!

Neki is voltak problémái, valószínűleg sokkal több mint amennyiről tudunk. Hozott egy rossz döntést, és ezzel fájdlmat okozott a környezetének. De ettől még sajnálatra méltó, és undorító, hogy egyesek gúnyolódnak rajta és elítélik.

2017. júl. 21. 20:19
 26/34 anonim ***** válasza:
16%
Azért azt bírom, hogy itt is és a többi száz másik ugyanebben a témában feltett kérdésnél is, aki egy picit is tárgyilagosan válaszolt azt lepontozták.
2017. júl. 21. 20:38
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó te rettenetesen buta vagy. A rákos embereket sajnálod? A depresszió ugyanolyan betegség.
2017. júl. 21. 23:20
 28/34 anonim ***** válasza:
96%

amugy miert majom? az erzeketlenseg nem egyenlo a targyilagossaggal. nem sztarnak szuletett, aki nem nezett utana, az inkabb ne is szoljon hozza, mert hulyet csinal magabol.

teny, hogy mindenki maskepp dolgozza fel a dolgokat, de sajnos van aki gyengebb, van aki pedig belefarad. nehez lehet ilyen gyerekkor utan, es talan arra is gondolt, hogy ha az nem lett volna, nem nyult volna drogokhoz. ezeket mi nem tudhatjuk. en biztos vagyok benne, hogy a drog nagy mertekben rasegitett... minden retegben vannak ongyilkosok, ot nem kell lenezni azert, mert sztar volt.

26 eves neked pedig oszinte reszvetem, nagyon sajnalom! :(

2017. júl. 21. 23:29
 29/34 anonim ***** válasza:
20%
Valamilyen szinten várható volt sajnos. A zenéi se az életörömről meg a bulizásról szóltak. Tony Kakko például nem fogja eldobni az életét, mert a dalai vidámságot közvetítenek.
2017. júl. 22. 00:37
 30/34 anonim válasza:
76%
Valahol olvastam,azt nyilatkozta ha nem zenelne akkor mar valszeg nem is elne.Es igen tortentek vele szornyu dolgok amiket nem tudott feldolgozni. Viszont erthetetlen,hogy amiket mostnsag allitott,a tervek a jovo stb teljesen szemben allt azzal amit vegul meg is tett.Erthetetlen,mert volt csaladja ,tobbgyerekes apa is. Most mondhatnam,hogy rengeteg megprobaltatason mentem en is keresztul,rossz csaladi korulmenyek ,bantalmazas.Ezt csak azert irom,mert at tudom erezni.Pl meg nincs csaladom es felek is tervezni,de nem azert mert felek eldobnam eletem,hanem mert valami visszatart.Na m1 is ezt nem ecsetelem,mert ennek nem itt van a helye.Regota foglalkoztata az ongyilkossag es kozben megis csaladot alapitott.Gyerekeit ugy kellett volna felnevelnie amiben neki nem lehetett resze,torodes,szeretet miegymas nekik megadni.Sok lelkiserult embert nem lehet megerteni,hogy mit miert tesz mert meg o maga se tudja sokszor. Van aki ha melyre kerul akkor csaladja,szerette vagy akar csak egy vki is de kapaszkodot tud jelenteni es tudja van ertelme eletenek. Es ott volt a zeneles,megdolgozott erte es lett is eredmenye,igy nyilvan ertek sikerelmenyek is az eletbe.Ill ugy altalanossagba veve nemigen fordul elo,hogy ha meghal egy jo barat akkor az ember koveti ot, ez akarhogy is nezzuk eleg abszurd.Es mar emlitettem gyerekei is vannak. Hiaba szeretne barki is megerteni ot,mert tenyleg nem lehet.Szerintem vannak emberek akikben benne van az ongyilkossagra valo hajlam. Sajnos tag ismeroskorben is tudok olyanokrol akiknek nem kellett sok tortenes ahhoz hogy ezt megtegyek,es persze olyan is akinek tobb.Azert hulyen hangzik,de ehhez is kell batorsag. Egy bizonyos szintig normalisnak mondhato,h vkit foglalkoztat ritkan a halal,hogy mit erez az ember,mi lesz utana stb. Ha valaki sokat gondol ra ott mar nagy problemak vannak. Persze nyilvan azert egy tehetseges enekes ment el kozulunk es sajnalom en is.
2017. júl. 22. 05:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!