Vajon ki lesz a Linkin Park énekese most hogy Chester öngyilkos lett?
Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 20:35
2/18 anonim válasza:
Szerinted mégis honnan tudná ezt bárki is? kb. 3 órája halt meg, majd pont azon gondolkozik az együttes, hogy ki lesz a következő koncerten. Mi meg honnan tudnánk? De hogy a kérdésre válaszoljak: Szerintem Taylor Swift lesz
3/18 A kérdező kommentje:
Elismerem hogy a zenekar számára ez még messze van, mert a Soundgarden se nyilatkozott még ebben a kérdésben, de találgatni lehet.
2017. júl. 20. 21:07
4/18 anonim válasza:
ha meghal az apád ki lesz az új apád? Egy zenekar legtöbb esetben egy család,szerintem itt vége van ennek,emberek milliói ismerték meg szokták meg ezt a felállást,ezután ki menne el lelkesen egy koncertre... lehet új együttest alapítani és más stílusra váltani de ezt így ők tovább biztos nem fogják folytatni
5/18 anonim válasza:
A 6-osnak igaza van.
A Linkin Park neve és Chester egybeforrt. Mint énekes, ő volt az egész banda arca, így a halálával a zenekarnak is vége lesz.
6/18 anonim válasza:
Jelentettem én is.
Javaslom mindenki másnak is, hogy tegyen hasonlóan.
7/18 A kérdező kommentje:
A Republic is folytatta Cipő halála után. Chester halála lehet egy korszak vége is a zenekar életében, de előfordulhat hogy befejezik. Esetleg más néven, de így együtt folytathatnák, mert ha ennyi évet kibírtak tagcsere nélkül akkor nagyon egyben lehetnek. Bárhogy döntenek, én hálás leszek nekik az eddig kiadott dalaikért. Köszönöm az utolsó kettőnek az értelmes válaszokat.
2017. júl. 21. 00:05
8/18 anonim válasza:
A Republictól is elég undorító dolog volt, hogy Cipő halála után még folytatták.
9/18 A kérdező kommentje:
Ezzel kapcsolatban kettős érzéseim vannak. Bizonyos szempontból szép tőlük, hogy megpróbálják ápolni Cipő emlékét. Marhaságnak tartom, hogy a pénzért csinálják, mert ha a halála után már kézbe se vették volna a hangszereiket, akkor is kényelmesen élhetnének életük végéig. Másrészről viszont elmondták a Privát rocktörténetben, hogy ha bármelyikük meghalna akkor befejeznék, mert csak az akkori felállással működik a dolog. Ha már ezt nyilatkozták, tarthatták volna magukat ehhez, ha meg nagyon együtt akarnak zenélni, megcsinálhatták volna azt amit a régi Ossian tagjai.
2017. júl. 21. 00:50
10/18 anonim válasza:
Szerintem ha van eszük(illetve szívük és nem akarnak pénzt akasztani fekete marketingen) akkor befejezik. Egy zenekar esetében egy tag halála mindig érzékeny, de énekes esetében főleg, nyilván sokkal inkább összeforr a zenekar hangázásval mint egy dobos vagy egy basszeros. A Linkin Park amúgy is eléggé leszálló ágban volt, nem hinném hogy bármi értelme lene folytani új énekessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!