Vajon ki lesz a Linkin Park énekese most hogy Chester öngyilkos lett?
Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 20:35
11/18 A kérdező kommentje:
Egy rossznak tartott album szerintem nem a világvége, lett volna még jövője a zenekarnak. És talán így is lesz, bár erre kicsi az esély.
2017. júl. 21. 13:42
12/18 anonim válasza:
20 órája halt meg, és téged ez érdekel? Részesedésed van a zenekarban, és félted a pénzed? Soha nem hallottál a kegyelet és a gyász szavakról, te spekulátor?
13/18 anonim válasza:
13: Te meg végtelenül aljas vagy.
14/18 A kérdező kommentje:
Áruld már el hogy mitől vagyok aljas.
2017. júl. 21. 20:34
15/18 anonim válasza:
Senki. Ne merészeljék. Chester maga volt a Linkin Park. Szétszedik őket a rajongók ha ezt meglépik, de kétlem, hogy megtennék. Ennek a bandának vége van sajnos. Még nekem is fel kell dolgoznom, Chester számomra egy legenda...
16/18 A kérdező kommentje:
Nekem sem biztos hogy tetszene. De azt se szeretném hogy kiszálljon az egyik legmeghatározóbb zenekar.
2017. júl. 22. 02:20
17/18 anonim válasza:
elég durva hogy ez volt ezen az oldalon az első kérdés Chester halála után.. és elég szomorú. de gondolom nem voltál rajongó ha a halála után nem sokkal ez jár a fejedben. viszont így is érzéketlenség. hihetetlen
18/18 anonim válasza:
első válaszolónak: MEG A RETKES SEGGED, HARRY VISSZA FOG JÖNNI A 1D-VEL.
Na. Am szerintem nem akarják majd helyettesíteni mer az milye lenne már.. sztem folytatjak majd öten ha egyátalan folytatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!