Blink-182-t hallgatni menő még manapság?
Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 23:05
11/18 anonim válasza:
#10 Ugye te most nem azonosítottad a Blinket az "igényes zene" fogalommal? :DDDDDDDDDDDD
12/18 anonim válasza:
Mi bajod van vele? Van pár zseniális daluk. Ugyanolyan kiváló zenekar, mint a Green Day, a Sum 41 és a The Living End. Miért kell belekötni? Te mit hallgatsz, ami szerinted jobb náluk? Lehet, hogy nem olyan komplex zeneileg mint a Pink Floyd, és a szövegeig is emészthetőbbek, de attól még primitív dolog leszólni.
13/18 anonim válasza:
#12 Nem szóltam le őket, nagy bajom amúgy nincs velük, sőt, szeretem is pár dalukat, de abszurdnak tartom, mikor a mai popzenével pont a pop-punk zenekaroknak is egy különösen egyöntetűen hangzó és tartalmatlan példáját állítják szembe. Semmilyen zenekar igényességébe nem nagyon kötnék bele, de ha ilyen "manapság már nem divat ilyet hallgatni, hurr durr" kontextusban hallom, akkor muszáj vagyok részletesebb kifejtést kicsikarni az íróból. :D
14/18 anonim válasza:
Nekem a mai napig az egyik kedvenc a Take off your pants and jacket és őszintén szólva amikor megszerettem, 15 évvel ezelőtt is és ma is nagy ívbe lesz@rom, hogy ez másnak "menő"-e vagy nem.
15/18 anonim válasza:
Szerintem a Blink nem olyan rossz mint a manapság divatos dallamot és ritmust nélkülöző, laptopon összerakott elektronikus zaj, tehát mondhatjuk hogy ahhoz képest határozottan igényes és van benne zenészi teljesítmény. De említhetném Shakirát is, ő például egy igazi művész, hiába van bekategorizálva popzenésznek.
16/18 anonim válasza:
#15 Na, szerintem ez a "laptopon összerakott zaj" duma primitív, ugyanis feltételezem, hogy nem noise zenére gondoltál, mikor ezt írtad, hanem ritmussal, dallammal rendelkező, tiszta hangzású elektronikus zenére. A laptop dolog meg totál nem minősítés, tudok elektronikus zenével foglalkozó előadókat, akik messze fantáziadúsabbak és igényesebbek, mint egy Blink, akik évtizedek óta ugyanazt a tinédzserhülyeséget butítják le egyre jobban, a legutóbbi albumukon olyan szinten felvizezték a gitárt, meg a basszust, hogy semmivel sem hangzik különbül, mint valami, ami az FL Studio alapkönyvtárából elérhető. Hangsúlyozom, nekem személy szerint nincs nagy bajom velük, de őket felhozni pozitív példának ilyen zenesznob dumát tolva, az majdnem az a szint, mint a csávó, aki írt nekem egy privát üzenetet arról, hogy régen mennyivel jobb volt a zene, majd elküldte a YouTube csatornáját, ahova Hupikék Törpikék kazetta anyagát, meg mulatóst töltöget fel. :D
17/18 anonim válasza:
A szórakozóhelyeken bömböltetett hányadékokra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!