Tizenévesek, ti szerettek komolyzenét hallgatni? Vagy tényleg mindenki csak a "menő" zenéket szereti?
Régebben én is hallgattam ilyen "menőket", de most már, hogy kicsit visszafogottabb lettem, inkább a komolyzene tetszik. El tud bűvölni, ahogy szól a hegedű, a zongora káprázatos, nagyon szeretem (a nővérem kezdte el, de nekem is megtetszett) a Hattyúk tavát. Ezektől az előadóktól hallgatok komolyzenét:
Mendelssohn (kedvenc :), Tchaikovsky, Brahms, Ludovico Einaudi, Beethoven, Vivaldi, Paganini, Bach.
Ti is szoktatok komolyzenét hallgatni? Mi most a menő, mit hallgattok? Persze én is szoktam ezeken kívül mást hallgatni, de én olyan Kool and a Gang és Earth Wind & Fire zenéket szeretek :D Felpörgök tőlük, ti nem a hasonlóktól? Én az Életrevalók c. filmből megismertem ezeket az együtteseket és azóta a kedvenceim. :))
Ti hogy álltok zene terén? Mitől tudtok felpörögni és feldobódni? Írnátok nekem ezekhez (amiket leírtam) hasonló zenéket? Kellene már frissítenem a zenei listámat, de nem tudom mivel.
Köszönöm a segítséget és a válaszokat előre is! :)
14/L :)
Kool & THE Gang, és nem a.:) Amúgy én Is bírom Koolékat.
Nekem úgy a legkomolyabbnak mondható zene, amit hallgatok az Apocalyptica. Bár azt se mindig. Én nem szeretem a komoly zenét, max a Postmodern feldolgozásokat. De az se komoly...:)
Én a "menő" znét nem hallgatom, van, hogy az is tetszik, de nem vagyok ilyen tömegbárány, hogy csak azt hallgatom meg, amit elém tolnak. (Nem sértésnek szánom, de van aki tényleg csak a top50-et hallgatja, mert az van rádióban...)
De néha felkapnak ilyen zenéket is: http://www.youtube.com/watch?v=5NV6Rdv1a3I
Ezt is tolták a rádióban, csak tudod... I listened to Daft Punk before it was cool.:))
De én a régi Jacksonokat is szeretem, meg a többi régi nagyot.:)
ez egy könyv címe is, nektek szól!!
Szoktam komolyzenét is hallgatni főleg Beethoven és Vivaldi. Talán van valami nagyon kicsi köze a komolyzenéhez: Apocalyptica. Vannak körök, ahol ezt menőnek nevezik.
Amúgy magyar underground zenekarok zenéit szoktam hallgatni. Egyébként is csak olyan zenéket hallgatok ami alatt igazi hangszerrel játszott zene megy.
Operettet is szoktam hallgatni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!