Tizenévesek, ti szerettek komolyzenét hallgatni? Vagy tényleg mindenki csak a "menő" zenéket szereti?
Régebben én is hallgattam ilyen "menőket", de most már, hogy kicsit visszafogottabb lettem, inkább a komolyzene tetszik. El tud bűvölni, ahogy szól a hegedű, a zongora káprázatos, nagyon szeretem (a nővérem kezdte el, de nekem is megtetszett) a Hattyúk tavát. Ezektől az előadóktól hallgatok komolyzenét:
Mendelssohn (kedvenc :), Tchaikovsky, Brahms, Ludovico Einaudi, Beethoven, Vivaldi, Paganini, Bach.
Ti is szoktatok komolyzenét hallgatni? Mi most a menő, mit hallgattok? Persze én is szoktam ezeken kívül mást hallgatni, de én olyan Kool and a Gang és Earth Wind & Fire zenéket szeretek :D Felpörgök tőlük, ti nem a hasonlóktól? Én az Életrevalók c. filmből megismertem ezeket az együtteseket és azóta a kedvenceim. :))
Ti hogy álltok zene terén? Mitől tudtok felpörögni és feldobódni? Írnátok nekem ezekhez (amiket leírtam) hasonló zenéket? Kellene már frissítenem a zenei listámat, de nem tudom mivel.
Köszönöm a segítséget és a válaszokat előre is! :)
14/L :)
Nem értem, hogy miért lenne jobb a komoly zene, a metálnál, ez szubjektív, én leginkább nu-metált szoktam hallgatni.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!