Miért fikázzák/utálják ennyien a Hooliganset?
Nos, régi már a kérdés, de ha egyszer idetévedtem, akkor nem tartom magamban a véleményem:)
Számomra a Hooligans egy olyan zenekar (?), akiknél abszolút nem bírom megérteni,hogy miért vannak rajongóik és miért van bárki is aki jónak tartja őket. Tudom, ez egyrészt szubjektív dolog, de akkor is. Megmondom mi a legnagyobb bajom velük:
Az a kialakított imidzsük, hogy kemény rockerek, elitisták, akik nem ismerik el zeneként a popipar termékeit, élik a rocksztárok életét, szex, pia, buli amíg az ember bele nem hal...ahogy a nagy könyvben meg van írva. KÖZBEN: tingli-tangli, jellegtelen popzenét csinálnak, ugyanolyan közhelyes olcsó minőségben mint a többi rádióbarát énekes vagy együttes, klisékkel teli szövegekkel. Minden, csak nem autentikus. Bódi Gusztit nagyobbra tartom, mert az a zene legalább autentikus. De ez nem az, ezek csak szeretnék tudni, mi az a rock n roll, de sosem fogják, nem abba a miliőbe tartoznak.A küllemük egy szemérmetlen koppintás, olcsó Good Charlotte Cosplay, nem is szégyellik. Arra verik magukat, hogy van a zenekarban egy tesco gazdaságos Tommy Lee meg egy spar budget-es benji madden, hát az aztán teljesítmény. A célközönségről meg ne is beszéljünk...
Na, ennyit életemben nem gondoltam rájuk, de most itt kiéltem ezt is, köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!