Egyes embereknek mért ilyen problémái vannak a kpop-pal?
Nem az a baj,hogy valaki nem szereti,hanem ahogy érvel.
Például.
"Ez jó,csak kár,hogy koreai"
"Nem hallgatok,olyat amit nem értek" mondta valaki,aki amerikai poppot hallgat,de soha életében nem tanult egy szót sem angolul.Jó oké keres feliratot vagy magyar szöveget,de ezt simán lehetne a kpop számoknál is.
"Mert szar" persze egy dalt sem hallott az illető.
(Azt persze meg tudom érteni mondjuk nem hallgat semmilyen poppot)
Szerintetek mért van ez?
Senki sem szeretheti ugyanazt, szóval kérlek, fejezzétek be a fikázást.
Mi a bajotok azzal, hogy nem azt hallgatjuk, amit ti szerettek? Minden előadónak/bandának az a célja, hogy sokan hallgassák az ő számaikat.
Nem lehet egyforma az ízlésünk!
A kérdésre a választ jó magam sem tudom.
Én szeretem a kpoppot egyébként. :)
5-ös vagyok. :)
Nagyon mellényúltatok. Nálam a rock/metál ezeket jelenti:
Korn, Tool, Slipknot, Adema, Black Sabbath, AC/DC, The Comfort, Alice in Chains, Soundgarden, Nirvana, Candlebox, Deftones, Dir en Grey, Disturbed, Faith no More, Fear Factory, Frank Carter & The Rattlesnakes, Get Scared, Ghost B.C, In this Moment, Incubus, Led Zeppelin, MArilyn Manson, Limp Bizkit, Pantera, Rammstein, Sevendust, Sybreed, System of a Down
Magyarok közül:
Pokolgép, Ossian, KArthago, Leander, Edda, Vikidál, Deák Bill, P. Mobil, P. Box, Nomad,
stb., stb....
Skilletet soha nem hallgattam. A Linkin Parknak meg csak az első két albumát szeretem. Szóval erről ennyit. :)
És igen, imádom a k-popot is. És tudod, örülök, hogy legalább ilyen nyitott az ízlésem, és nem vagyok olyan beszűkült gondolkodású, mint te, kedves válaszoló.
Mennyi hülye gyűlik itt össze :D személyeskedés, trolletetés, értetlenkedés és beszűkült látókör
Kérdésre válaszolva, a K-Poposok pedig más műfajt szólnak le ugyanilyen légből kapott indokok miatt. És minden népszerű műfajt megszólnak a kevésbé intelligens emberek. Mindig is voltak és mindig is lesznek ilyen emberek. Nem kell soha foglalkozni senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!