Egyes embereknek mért ilyen problémái vannak a kpop-pal?
Figyelt kérdés
Nem az a baj,hogy valaki nem szereti,hanem ahogy érvel.
Például.
"Ez jó,csak kár,hogy koreai"
"Nem hallgatok,olyat amit nem értek" mondta valaki,aki amerikai poppot hallgat,de soha életében nem tanult egy szót sem angolul.Jó oké keres feliratot vagy magyar szöveget,de ezt simán lehetne a kpop számoknál is.
"Mert szar" persze egy dalt sem hallott az illető.
(Azt persze meg tudom érteni mondjuk nem hallgat semmilyen poppot)
Mert nagyon beszűkült(tisztelet a kivételnek) látáskörrel rendelkeznek. Nem érdemes velük foglalkozni :D
Én egyébként kpopper vagyok x)
2017. jún. 30. 08:56
2/15 anonim válasza:
Az egész szánalmas, a rajongók meg valami nagy egyéniségnek képzelik magukat, közben ők is tömegtermékek...
2017. jún. 30. 09:19
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket.
Kettes, én nem képzelem magam egyedinek, csak szeretem.Mindenesetre érdekes meglátás.
2017. jún. 30. 09:27
4/15 anonim válasza:
Az ilyen Japán- és Koreaimádókkal az a baj, hogy mind ki akar tűnni, de csak azt érik el, hogy hülyét csinálnak magukból. Attól nem leszel egyedi, hogy nézed a Tornagatyaszaga-animéket...
2017. jún. 30. 09:48
5/15 anonim válasza:
Kedves 4-es :D Az animék japánból származnak, és a kérdésben k-popról volt szó, tehát Koreai popzene. Ha csak hülyeségeket tudsz beszélni, akkor inkább meg se szólalj.
Én is szeretem a k-popot, mellette a másik kedvenc stílusom a rock/metál. Problem? :D
22/N
2017. jún. 30. 10:24
6/15 anonim válasza:
Rock/metal. Skillet, Asking Alexandria, Linkin Park, mi? Pfff.
2017. jún. 30. 10:41
7/15 anonim válasza:
#5 Te pont az vagy, akiről beszéltem. Az életemet, sőt, akár anyámét is fel merem tenni rá, hogy nálad a rock/metal azokat a szarokat jelenti. Azok popzenék...
2017. jún. 30. 10:43
8/15 anonim válasza:
És 22 évesen kislány vagy még, nem nő. Főleg, hogy ilyen szarokat éltetsz.
2017. jún. 30. 10:44
9/15 anonim válasza:
Nem mindegy nektek ki mit hallgat? Az előző pár nagy megmondónak szól. Miért érzitek magatokat attól ha mindent csak fikáztok? Mert amit ti szerettek az jobb mindennél, ugye? -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!