Szeretitek Rihannát?
szeretem, főleg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=ACD9qtISFLs
rihanna - suicide, nézzétek meg lécci<3
15L
Hú ahogy elnézem a többség nem kedveli Ririt!:D :S
Ez nem jó! Ha ti így vagytok vele, bizonyára sokan nem kedvelik. Régen még a csapból is az ő számai folytak pl: S.O.S., Umbrella, mindneki felnézett rá. Ő az a tipikus vadós, kislányos, ugyanakkor nőies popsztár volt. Mára egy már-már meglepő, polgárpukkasztó, de unalmas hírességek közé került. Viszont jön az új lemez! Bár a lemez új lesz, Rihanna azt igérte, a régi vidám bulizós stílusát láthatjuk viszont! Talán a régi haját is? Ősszel kiderül!
Én is szeretem Rihannát! :) Ez az új piros haj egy kicsit vadas, bár jól áll neki! A hangját is imádom, szépen énekel. Igaz régebben unalmasabb számai voltak, de mára már nagyon híressé vált, és ezt a dalaiban is észrevettem...:)
Meg hát öregedett is, és már nem kislány mint anno, meg a hosszú barna hajával nekem aranyosabbnak tűnt, utána jött az a feketére festett frizura, majd még rövidebbre vágatta, végül én is megszoktam, hogy olyan! Szóval szeretem Rihannát, meg a számait, és a stílusa is tetszik!! :) 15,5L
Most a kedvencem tőle az S&M azelőtt meg a Rude Boy és a Whats my name!!!
Ez lemaradt, utolsó vagyok! :)
és puszi!
Szerintem smink nélkül egy átlagos kinézetű nő,
egzotikus helyeken rengeteg ilyen kinézetű nőt látsz...
Viszont szép,nekem tetszik a külseje,a stílusa,bár a régebbi nekem is jobban bejött :D Szinte minden számát szeretem és minden tudok róla...Már a kezdetek óta a kedvencem! Zeneileg is,meg jó hangja is van...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!