Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek Rihannát?

Szeretitek Rihannát?

Figyelt kérdés
Rihanna a popdíva, 2005-ben debütált először a Pon The Replay című számával. Azóta már rengeteg rajongót szerzett. Világszerte veszik lemezeit, nagyon érdekelt személyiség. Mi a véleményetek róla? A stílusáról? Hajáról? Személyiségéről? Dalairól? Mit kedveltek benne és mit nem? Mit változtatnátok meg rajta? Írjátok meg itt!
2010. máj. 16. 00:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

szeretem, főleg ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=ACD9qtISFLs

rihanna - suicide, nézzétek meg lécci<3

15L

2010. máj. 16. 10:35
 12/17 A kérdező kommentje:

Hú ahogy elnézem a többség nem kedveli Ririt!:D :S

Ez nem jó! Ha ti így vagytok vele, bizonyára sokan nem kedvelik. Régen még a csapból is az ő számai folytak pl: S.O.S., Umbrella, mindneki felnézett rá. Ő az a tipikus vadós, kislányos, ugyanakkor nőies popsztár volt. Mára egy már-már meglepő, polgárpukkasztó, de unalmas hírességek közé került. Viszont jön az új lemez! Bár a lemez új lesz, Rihanna azt igérte, a régi vidám bulizós stílusát láthatjuk viszont! Talán a régi haját is? Ősszel kiderül!

2010. jún. 7. 15:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Imádom Rihannát! Hat Rihanna oldalam van. A szobám Rihannával van kitapétázva! Van Rihannás füzetem, könyvjelzőm, vonalzóm, vigynyettám, cd-m, és még sorolhatnám! Imádom! RIHANNA FOREVER!
2010. nov. 1. 19:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is szeretem Rihannát! :) Ez az új piros haj egy kicsit vadas, bár jól áll neki! A hangját is imádom, szépen énekel. Igaz régebben unalmasabb számai voltak, de mára már nagyon híressé vált, és ezt a dalaiban is észrevettem...:)

Meg hát öregedett is, és már nem kislány mint anno, meg a hosszú barna hajával nekem aranyosabbnak tűnt, utána jött az a feketére festett frizura, majd még rövidebbre vágatta, végül én is megszoktam, hogy olyan! Szóval szeretem Rihannát, meg a számait, és a stílusa is tetszik!! :) 15,5L

2011. ápr. 19. 15:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Most a kedvencem tőle az S&M azelőtt meg a Rude Boy és a Whats my name!!!

Ez lemaradt, utolsó vagyok! :)

és puszi!

2011. ápr. 19. 15:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem smink nélkül egy átlagos kinézetű nő,

egzotikus helyeken rengeteg ilyen kinézetű nőt látsz...

Viszont szép,nekem tetszik a külseje,a stílusa,bár a régebbi nekem is jobban bejött :D Szinte minden számát szeretem és minden tudok róla...Már a kezdetek óta a kedvencem! Zeneileg is,meg jó hangja is van...:D

2011. máj. 9. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Rühellem.
2011. jún. 2. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!