Szeretitek Rihannát? Ha igen/nem, miért?
Nem.
Elsősorban szörnyen idegesít és csalódás is számomra,hogy élőben egy fél hangot nem talál el. Nálam az énekes ott kezdődik,hogy élőben is legalább annyira jó ,mint a felvételeken.
Az pedig csak még egy csalódás volt számomra,hogy ez a nő mennyire unalmas. Nem tud show-t csinálni egyáltalán. Ilyen külsővel és stílussal szerintem "nem teheti meg" ,hogy csak ilyen szintű produkciókat nyújtson.
Amúgy van egy-két száma ami nem rossz,de semmi különleges nincs benne számomra.
Nem.
Nem szimpatikus, a zenéjét szeretem de őt nem.
Én egyszer szeretem egyszer nem!
Régen nagyon szerettem,mert különlegesnek találtam,
a külsejét is,meg a zenéjét,hogy keverte a karibi dallamokkal...
Huh de nagyon elkurvult...Főleg,mikor megjelent a Rated R albuma...Volt e Chris Brown-os verekedés,és azóta csak még beképzeltebb lett!
Most egy picit visszavett azért,hogy lenyugodtak a kedélyek...De már sosem lesz a régi :S
Jó számai vannak,szerintem a hangja is jó,és nem arról van
szó,hogy csúnya,mert amúgy szép,csak mindig elrontja a külsejét a hülye hajaival...Olyan műnő lett,és olyan nagyképű viselkedése lett...Pont róla nem gondoltam volna,hogy egyszer majd félkopasz fejjel fog rohangálni a színpadon,és úgy fog viselkedni mint egy rib@nc...
Szóval tényleg nagy csalódás...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!