Kiváncsivá tettél. Milyen albumokat ajánlsz a koncertezés utániakból?
Az összeset a Let it be-t leszámítva
Megint meghallgattam, most már hosszabb véleményt is tudok írni, számokra lebontva.
1. Taxman - Jó kezdés, f_sza ritmusszekció és a szöveg is bejön.
2. Eleanor Rigby - Mint korábban írtam, elég érdekes. A szöveg itt is tetszetős, eléggé drámai. A hangszerelés nagyon király.
3. I'm Only Sleeping - Egész elszállt, a szöveg itt is jó, a gitárszóló rohadt bizarr, de bejön.
4. Love You To - A hangszerelés itt is érdekes, ez az indiai stílus szintén tetszetős.
5. Here, There and Everywhere - Kissé váratlanul lassú szám, az album itt vissza vesz a pörgésből. A szöveg kicsit nyálas, de szép. A vokálok nagyon jók.
6. Yellow Submarine - Fülbemászó pop dalocska, fura hangeffektekkel. Nem rossz, de picit gyengébb az eddigieknél.
7. She Said She Said - Király gitár és dobjáték. Ez is egy olyan elszállt szám, mint a harmadik. A szöveg elég különös, majd utánanézek mi ihlette.
8. Good Day Sunshine - Még egy pop dal, a zongorajáték egész emlékezetes. A szöveg nagyon vidám, de az előző szám után picit furcsa.
9. And Your Bird Can Sing - Szerintem hasonlít a hetedik számhoz. Nem tudom miért, talán a gitárok miatt, de mindenesetre ez is tetszetős.
10. For No One - Melankolikus és szép.
11. Doctor Robert - Érdekes szöveg, a középrésze ennek is picit elszállt.
12. I Want to Tell You - Egész furcsa a hangzás, a szöveg itt is érdekes.
13. Got to Get You into My Life - Mintha egy fekete soul énekes száma lenne.
14. Tomorrow Never Knows - No comment.
Értékelésem: 10/10
Nem gondoltam volna, hogy egy Beatles album ennyire tetszeni fog nekem, de ez az egyik legjobb lemez, valamit valaha hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!