Mit gondoltok azokról az emberekről, akik megkérdőjelezik a Beatles hatását?
2017. márc. 11. 16:16
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen képtelen voltam elolvasni azt a zavaros szöveget. Gondolom annak kapcsán tetted fel a kérdést. Egyébként meg akkora hatása volt amekkora, és arra amire. Mér kéne ezt nyilvántartani, vagy tagadni, megkérdőjelezni stb. Annyira népszerű társulatnak mint a Beatles nem lehet nem nagy a hatása. És ez független attól, hogy mennyire értékelhető művészileg. A beatlesnek egyébként voltak jó, és hulladék zenéi is. Az összeesküvéses csávó még írkált valamit a king Crimsonról is, ami kevésbé ismert, de annál nagyobb hatása volt. És még király zene is.
2/5 A kérdező kommentje:
A King Crimson tényleg király csapat. A konteós szerintem még a Velvet Undergroundról is azt mondaná, hogy a bankárdinasztiák hozták létre.
2017. márc. 11. 17:14
3/5 anonim válasza:
Ja. Elég zs betűs volt már ahhoz abban zenekarban. Vagy talán csak egy, de az annál nagyobb. Mellesleg egy b betűs albínóval is kapcsolatban állt.
4/5 anonim válasza:
Te jó ég, mikor legutóbb néztem azt a kérdést, kb. két válasz volt rá, annak az elmeháborodottnak még nyoma sem volt. Igazi keményvonalas őrült...
Egyébként a Beatles HATÁSÁT megkérdőjelezni marhaság. Lehet azt mondani, hogy nem voltak olyan jók, meg ilyenek, de azt feketén-fehéren meg lehet nézni, hogy mennyi rengeteg zenészre tettek hatást. És a hatást ezt jelenti, nem azt, hogy mennyire voltak "jók". Aki meg programozott tudatról beszél, meg kétoldal Pink Floyd-fikázó esszében a sznob szóval dobálózik, az idióta.
5/5 anonim válasza:
Azt, hogy hülyék (már bocs). Én nem szeretem a Beatles-t, de tudom, hogy hatalmas befolyással voltak egy csomó zenekarra és a rock műfajra összességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!