Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a Beatles minőségi...

Szerintetek a Beatles minőségi zenekar volt?

2017. márc. 11. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez elég egyértelmű bárki számára, akinek egy kicsit is van füle a zenéhez.

Ami pedig a másik témát illeti: olyan emberrel, aki azt a mondatot leírja, hogy "de zenei értéke se a Beatles-nek, se a Pink Floyd-nak nincs", nem érdemes vitatkozni.

2017. márc. 11. 20:48
 2/9 Tom Benko ***** válasza:
100%
Igen, egyértelműen. Viszont aki kizárólag konteókban képes élni, abból is a legprimitívebbekben, annak elég szomorú élete lehet.
2017. márc. 13. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ami a kezdeti éveket illeti (1961-1965): ők voltak az aktuális tinibálványok, ám a zenéjük bár fülbemászó, de meglehetősen egyszerű és gyermeteg volt (Love Me Do, Please Please Me, I Want To Hold Your Hand, stb.)...

Ezt követően viszont olyasmit tettek le az asztalra, melyet azóta is nehéz túlszárnyalni. A zenekritikusok egybehangzó véleménye szerint az 1966-1970 közti albumaik voltak az igazi mesterművek (különösen a pszichedelikus stílusú Revolver és a Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band).

Bár nem pont ez volt a kérdés, de nálam ez a The Beatles Top 10:

1. Strawberry Fields Forever (több változata is van, de magasan az album-verzió a legjobb)

2. Oh! Darling

3. A Day in the Life (szintén album-verzió)

4. Penny Lane

5. Hey Jude

6. A Hard Day's Night

7. Across the Universe

8. Lucy in the Sky with Diamonds

9. Norwegian Wood

10. What's the New Mary Jane?

Hallgasd őket végig akár többször is (lehetőleg fejhallgatóval), aztán döntsd el, hogy minőségi-e, vagy sem?! :)

2017. márc. 14. 18:35
 4/9 A kérdező kommentje:
A linkelt kérdést is én kérdeztem. A Beatles a kedvenc bandám, a Revolver meg a kedvenc albumom.
2017. márc. 14. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
15%
Világos. Eljátszod a hülyét, de a válaszom inkább az idetévedő nyeretlen kétéveseknek szól... :)
2017. márc. 14. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát persze. A Beatles alap. Mindenki ismeri őket. Ők helyezték le a mai rock és pop zene alapjait.

Csak azt tudnám, mi volt annak a kérdezőnek a fejében, aki megkérdőjelezte a Beatles-t? Megnéztem a leírásban szereplő kérdést, hát el voltam hűlve.

2019. jan. 8. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, hülye vagyok: nem a kérdező kérdezőjelezte meg a Beatles hatását, hanem az egyik válaszoló, aki kerek-perec kijelentette, hogy a "Beatlesnek és a Pink Floydnak semmi művészi értéke nincs"... És még ez nevezi magát vájt fülűnek. Ilyen emberekkel jobb nem foglalkozni.
2019. jan. 8. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen minőségi zenekar volt. Persze, a Velvet Underground tényleg nagyobb hatású zenekar, de a Beatles Rubber Soul és Abbey Road közötti albumai a rocktörténelem legjobb albumai közé tartoznak, ahogy a Velvet Underground 1967 és 1970 között kiadott négy albuma is.
2019. jan. 10. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy rakas szr
2019. aug. 5. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!