Fiatalok! Szereti még köztetek valaki a Beatles zenekart?
Figyelt kérdés
0-30 éves korig kíváncsi lennék, az emberek hány százaléka szereti a Beatles zenekart, sok fiatal már a nevét se ismeri.2012. ápr. 21. 19:07
1/20 anonim válasza:
Szerintem oltári jók. Nagyon klassz banda, jobb mint a mai szarok, Lady Gaga, Usher ilyenek -.-" ők ZENÉLNEK. Ők a legjobbak!!!!! 14/L
2/20 anonim válasza:
Nekem is a kedvenc bandáim közé tartozik :) A barátaim persze- egy punk-rocker srácon kívül -mind hülyének néznek hogy ilyet hallgatok,de nem érdekel,akkor is imádom őket :) 12/L
3/20 A kérdező kommentje:
Az ilyenek nem barátok! Minimum szó nélkül el kellene fogadniuk, hogy te ilyen vagy, és ezt szereted. Ehelyett hülyének néznek.
Felejtsd el őket! Komolyan mondom, tapasztalat. (nem pont ezen a téren, de hasonló)
2012. ápr. 22. 06:29
4/20 anonim válasza:
Nekem bejönnek:) Egyébként engem is hülyének néznek a barátaim, hogy pl. koreai és japán popot hallgatok, de oda se neki, én ugyanezt teszem, amiért ők Selena Gomezt meg Rihannát :D
6/20 anonim válasza:
Imádom!! kedvenceim persze engem is hülyének néznek miatta :D 17/F
7/20 anonim válasza:
Nagy kedvenceim egy tucat más 60-70es évek beli zenekar mellett:)
23/F.
8/20 anonim válasza:
de még mennyire! kedvenceim és olyan jó azt olvasni, hogy más fiatalabb is szereti. de szinte minden jöhet ami 60-as 70-es. 21/L
9/20 anonim válasza:
és igen, természetesen az én haveri köröm sincs oda érte. de már nem is érdekel, hallgassák csak a söpredékeiket, nem tudják miről maradnak le. az ilyeneket sajnálni tudom csupán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!