Nagy rajongó vagyok, a kedvenc együttesem, és mióta tartottam egy négy órás előadást a Beatles-ről éneken, azóta az osztálytársaim is megértik, hogy mennyi mindent vittek véghez a srácok, mennyi mindent köszönhetünk nekik, és hány művészt, bandát, sőt színészt inspiráltak. Mellesleg kaptam érte 2 ötöst :D 15/l
u.i.: keressetek rá Facebook-on a The Beatles Hungary nevű oldalra, én vagyok az egyik admin, és csak ajánlani tudom! ;)
2012. júl. 21. 21:23
13/20 anonim válasza:
Igen,az volt az igazi zene,és nem ezek a Skrillex,LMFAO...
17/L
2012. aug. 9. 21:14
14/20 anonim válasza:
igen. jó nem vagyok a legnagyobb rajongó de szeretem őket. akkor még volt amit zenének nevezni. ma már sajnos nem nagyon van. tisztelet a kivételnek. mindenhol csak tucat zene meg az elektronikus sz*r... (nem az elektronikus gitárról beszélek) a jelentéktelen "DJ"-kről nem is beszélve... h egyik ismerősöm megnézi az mp3-mam 90%-át nem ismeri. kár, hogy manapság nincs olyan zenekar mint a Beatles, Oasis, Take That... :/
2012. aug. 13. 21:16
15/20 anonim válasza:
Én szeretem őket, nagyon is!! és a haverjaim is:)
2012. aug. 20. 23:58
16/20 anonim válasza:
Kedvenc bandám!
14/l
2012. aug. 29. 12:52
17/20 anonim válasza:
Imádom, mert a Beatles az eredeti, hamisítatlan könnyűzene, nem tudnék mondani hozzájuk foghatót, esetleg Elvis Presley-t.
15/F
2012. szept. 12. 20:44
18/20 anonim válasza:
Én szeretem őket és 15 éves vagyok :)
2012. szept. 14. 23:40
19/20 anonim válasza:
22 éves srác vagyok,és szeretem őket! Mikor suliba jártam senki sem szerette a régi zenét. Én imádom a HUNGÁRIÁT,Dolly-t stb is..!
A Beatles az összes mai ,,zenekart,, lenyomná,mint a szél! :D
2012. szept. 23. 22:25
20/20 Patencs válasza:
Elég szomorú ha még a nevét sem ismerik... Én nagyon szeretem őket fényévekkel jobbak mint a mostani előadók (justin bieber, one directon, nicki minaj stb.)!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!