Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek/Metalheadek! Milyen...

Rockerek/Metalheadek! Milyen együtteseket ajánlanátok egy rockkal/metallal ismerkedő enbernek?

Figyelt kérdés
Az együttesek amiket hallgatok: AC/DC, Amon Amarth, Green day, Guns N' Roses, Harrisons, Iron Maiden, Korn, Marilyn Manson, Metallica, Nickelblack,Scorpions, Tankcsapda.

2017. márc. 29. 20:45
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
92%
Manson, Green Day, Tankcsapda? Te vagy az én emberem, kéremszépen! xD MCR-t nem ismered véletlen? Én azon nőttem fel :)
2017. ápr. 3. 21:10
 32/35 anonim ***** válasza:
96%

Get scared

Bring me the horizon

Asking alexandria

Slipknot

Sleeping with Sirens

Pierce the veil

Black veil brides

Falling in reverse

Nirvana

Fall out boy

Blink 182

(Bocs, ha már voltak, de nem volt kedvem elolvasni az összes választ :P )

2017. ápr. 9. 20:35
 33/35 anonim ***** válasza:
96%
Kifelejtettem a My Chemical Romance bandát :3
2017. ápr. 9. 20:36
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg milyen stilusra gondolsz. Metal, grunge, thrash stb.

Pl ezek jutnak eszembe hirtelen a nagyon sokbol,amiket szeretwk: metallica, MEGADETH, slayer, PANTERA, testament, SLIPKNOT, sacred reich, CANDLEMASS

Magyar: pokolgep, messenger, moby dick, ozirisz, ektomorf, stress, omen, tankcsapda

Sorolhatnam meg, valaki tuti belekot.

Amugy zsir, hogy vevo vagy uj dolgokra. En csak 2014 ota hallgatok ilyen stilusban, de sokkal tobb zenekart, szelesebb stilust hallgatok, mint azelott.

2017. ápr. 9. 22:06
 35/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszát mindenkinek aki a kérdésre válaszolt.
2017. ápr. 11. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!