Rockerek/Metalheadek! Milyen együtteseket ajánlanátok egy rockkal/metallal ismerkedő enbernek?
Bocseszka, hogy beleszólok, de már miért ne lenne nagy esély rá, hogy tetszeni fog a Ramones egy Green Day fannak? Egyéltalán nem biztos, hogy nincs igénye a színvonalasabb zenére, vagy nem képes befogani, lehet, hogy mindössze még nem találkozott vele.
Szélsőséges példa, de pl egy hatalmas Megadeth őrültnek is lehet a másik kedvence mondjuk Liszt Ferenc. Na erre nondjuk már kicsi az esély.
Húha, rengeteget írtak már, biztos lesz olyan, amit más is írt már, de én is sorakoztatnék párat(sok thrash metál lesz):
Metallica, Megadeth, Slayer, Testament, Kreator, Sepultura, Annihilator, Vektor, Evile, Pantera, Mastodon, Avenged Sevenfold, Bullet for My Valentine, Five Finger Death Punch, Rise Against, Dope, Static-X
Gyerekek!
Beatles? Stones? Doors? Who?
Beatles, Stones, Doors, Who, egyik se metál...
Speciel én a keményebb vonalat szeretem, a mainstreamekből Iron Maiden, Metallica, kevésbè ismertekből (értsd: nem rockerek körében) Therion, Nightwish, Within Temptation, Opeth.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!