Sürgős! Mi lenne a megoldás ebben a helyzetben?
Most nyolcadikos vagyok.
Hetedikben elkezdtem zongorázni, év végén levizsgáztam és az első évfolyamba léphettem volna. Nyolcadikban nem volt időm már szolfézsra, zongorára, és a tőbbi szakkörre a tanulás mellett(rosszul osztom be az időmet...)
Most annyira szeretnék zenélni, nagyon-nagyon hiányzik. Csak 2 és fél hónap van már a suliból, és így a zene tanár el sem vállalna, mondván kevés idő van... Mit tegyek???
Egyetértek az előző válaszolóval
Egyébként nyolcadikos vagyok és 4 évig zongoráztam, tavaly hagytam abba és nekem is hiányzott de úgy döntöttem itthon tanulok gitározni és zongorázni is
Mindegy, annyi a lényeg hogy a régi könyveidből/kottákból gyakorlogass otthon, esetleg netről is nyomtathatsz magadnak. Most már egyértelműen nem fog vállalni a tanár, de szeptembertől újra járhatsz, vagy keress addig magántanárt (nem tudom, gondolom eddig zeneiskolába jártál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!