Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a megoldás ebben a helyzetben?
Hónapok óta együtt vagyok a párommal. Én külföldön dolgozom, ő Magyarországon. Nekem kint átlagfizetésem van (itt jónak lehet mondani), neki is jó fizetése van (Magyarországon). Van 2 autó. Nekem BMW, Neki Suzuki.
A szakítás gondolata fel sem merül köztünk, de tény, hogy nagyon nehéz találkoznunk. Nekem drága hetente megjárni Magyarországot.
Ő sem dolgozik hétvégente, Én se.
Ő Pesten lakik.
A párom szeretné, ha haza költöznék, de ez nekem nem tetszik, hogy feladjam a kinti kényelmes életemet. Igazából csak a kocsi az akadálya, mert imádom, de mire én Pesten munkát találok, amiből a BMW-t fenn tudom tartani, nem lesz egyszerű. Ő már mondta, hogy ha haza költözök, akkor ő el tud tartani amíg elhelyezkedem. Igen ám, de a kocsim fenntartása drága lenne. Első autóm, nem került sokba, jó vétel volt. Sosem hagyott cserben.
Eddig úgy oldottuk meg a találkozásokat, hogy minden héten váltottunk. Egyik héten én jöttem, másik héten Ő jött. De látom rajta, és érzem magamon is, hogy fáradunk.
Nem is a haza költözés aggasztana, ha megtenném, a párom szeretné, hanem a kocsi fenntartási költsége.
Eladni a kocsit nem akarom, a párom is tudja, nem is kényszerít rá...
Ti feladnátok a kinti biztos állást a bizonytalanért?
Mondjuk olyan a munkám, ha akarom, otthonról is tudom végezni, csak net kell... Érdemes megpróbálni egyezkedni a főnökömmel, hogy többet jöhessek haza és itthonról dolgozzam?
nézd,ha a kocsi kérdése felmerül egy kapcsolatban,akkor talán át kellene gondolni,hogy ez mennyire komoly
hisz azt írod,hogy a bárhonnan tudnád végezni a munkád,,
és
azt is,ha együtt lesztek folyamatosan,nem mentek-e egymás agyára
"Ti feladnátok a kinti biztos állást a bizonytalanért?"
Nem, először jelentkeznék más állásra, és ha felvennének, akkor mondanék fel a jelenleginél.
"Mondjuk olyan a munkám, ha akarom, otthonról is tudom végezni, csak net kell... Érdemes megpróbálni egyezkedni a főnökömmel, hogy többet jöhessek haza és itthonról dolgozzam?"
Ezt nem értem, hogy miért nem lehet megcsinálni, nekem elég adottnak tűnik, hogy ez a legkézenfekvőbb megoldás.
Azért is lenne célszerű itthonról dolgozni egy ideig, mert
ha mégse válna be a szorosabb együttlét, akkor legalább
megmaradna az eredeti állás.
ha a párod alárendeled kocsidnak, akkor ennek nem sok jövője lesz
ilyeneknek kocsitól független is azt mondanám, hogy hagyják egymást, keressenek maguknak való párt ott ahol laknak
De szánalmas vagy kérdező. Jobb ,ha egy ilyen kinnt marad,mint te,a párod is jobban jár és talál majd olyat aki szereti is...
Neked a kocsi fontosabb,mint a pasid,szánalom!! Maradj csak kint ,jobban járunk mindannyian!!
A kocsi természetesen nem fontosabb, de eladni lehetetlen, mert bizonyos okok miatt nem tudok tömegközlekedni, és gyalogolni se hosszú távon, ezért mondhatjuk, hogy létfontosságú az autó.
A kocsikon veszekszünk. A BMW klasszisokkal jobb a Suzukinál, de a párom is Én is makacsak vagyunk, egyik se akarja eladni a saját autóját.
Épp ezért nem járok vonattal haza, se repülővel, se busszal, se máshogy, ami olcsóbb lenne.
Inkább jó pár száz eurót kiadok a benzinre, hogy kocsival jöhessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!