Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyi esélye van Pápai...

Mennyi esélye van Pápai Jocinak és az Origo című számnak az eurovízión a másik 42 dal mellett?

Figyelt kérdés
Már minden ország felfedte dalát amivel képviselteti magát az eurovízión.Mely dalok tetszenek es melyek nem?

2017. márc. 21. 01:41
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
90%

"Joci kijutása miatt szégyelli hogy magyar."

Hol magyar már ő?

2017. máj. 13. 15:47
 32/39 Ay carramba! ***** válasza:
10%
#30 Köszi de én inkább maradok Homo Sapiens, de neked megadom a választást az áttranszformálódásra.
2017. máj. 13. 17:32
 33/39 Ay carramba! ***** válasza:
85%

"Mennyi esélye van Pápai Jocinak és az Origo című számnak az eurovízión a másik 42 dal mellett?"

-"Pápai Joci a nyolcadik helyet érte el!"

Ennyi. ;)

2017. máj. 14. 07:23
 34/39 A kérdező kommentje:
Magyarországnak szerves része a cigányság, (ha akarjátok ha nem, ez így van) Azért volt jó hogy minket képviselt mert így megtudtuk mutatni Magyarország egy arcát.Legyünk rá büszkék hogy 8. lett! Nagyon megérdemelte!
2017. máj. 14. 10:56
 35/39 Ay carramba! ***** válasza:
#35 Így van.
2017. máj. 14. 12:15
 36/39 anonim válasza:
80%
Gratulálok Joci. 8. lettél. Tökéletes. A sok "igaz magyar" és "hazafi" (szigorúan idézőjelben) pedig kussoljon!
2017. máj. 14. 13:20
 37/39 anonim ***** válasza:
Azért a közönségnél a 26-ból a hetedik legnépszerűbb lett. Szerintem tök jó.
2017. máj. 14. 19:29
 38/39 Waff ***** válasza:
Kérdező, én is ezen a véleményen vagyok. A magyarországi lakosság (becsült) arányában durván fele cigány-fele magyar, ezek után nem kell felháborodni hogy cigány származású képviseli az országot. Nagyjából annyi joga van egy cigány származásúnak képviselni az országot mint egy magyarnak. És különben is sok külföldi országban a magyarságot már rég a cigánysággal azonosítják, Románia után itt élnek Európában másodikként legnagyobb számban, az ország az övéké is...sőt inkább az övéké most már.
2017. máj. 14. 20:26
 39/39 anonim ***** válasza:
Ezt elénekli bármelyik cigányember,fizetésnapon,a helyi kocsmában.Vittek bele egy kis RAP beütést,de magyar vonatkozás nincs benne.
2017. máj. 14. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!