Mennyi esélye van Pápai Jocinak és az Origo című számnak az eurovízión a másik 42 dal mellett?
Elnézést kérek, de szerintem jogosabban képvisel bennünket, mint pl. a Kállai-Saunders. Bár őt is csak a mássága miatt küldték, hogy megfeleljenek a cirkusznak.
A Pápai legalább magyarul énekel, és nem tudom, miért mondja itt akárki, hogy nem érteni. Érteni lehet rendesen. Én értettem.
És mégis, milyen ország színeiben induljanak a cigányok? Talán lehetne külön kategóriát indítani az ország nélkülieknek, nem tudom. De az is probléma lenne, mert egész más egy baszk helyzete is.
"Kedves" #22 !
Mond mar meg Nekem, akkor szerinted megis Kienk kellen kepviselni Magyarorszagot? Jelolteket varok!
#22 És ettől ez miért (akkora) probléma? Ember-ember.
Egyébként jelenleg a portugál után a második helyen áll úgy hogy szevasz-tavasz kritika.
6.41.
Azért azt nem mondanám, hogy ember-ember.
Viszont vajon hány cigány élhet szerte Európában, és nézheti ezt a műsort? Mert a Mo-on kívül élő cigány -és szavazó- nézők is eldönthetik, hogy mennyire esélyes.
Tessék örülni neki, hogy legalább magyarul énekel, és nem másmilyenebb. Igaz, hogy a frizurája szörnyű.
ma 06:41
"Ember-ember."
Akkor nem értem hogy Magyarországon miért van több cigány börtönben,mint magyar.A viselkedésüket nem kommentelném. Ilyen alapon akkor egy cigány amerikát is képviselhetné,sőt lehetne az USA elnőke is.
#25 "Azért azt nem mondanám, hogy ember-ember."
Igazad van mert inkább csincsilla.
Egyébként nem gondolom, hogy Európa háromnegyed-milliárd embere közül annyi roma lenne, hogy együttesen emelték volna fel Jocit.
"Ilyen alapon akkor egy cigány amerikát is képviselhetné,sőt lehetne az USA elnőke is."
Miért ne? Ha megfelel a kritériumoknak és az emberek megválasztották, akkor senki sem szólhat.
Egyébként Jocit alaptalanul támadja minden haragosa. Csak azért bántani, mert cigány(ként képviseli valaki hazánkat)? Ááá! Olvastam egy kommentet a Blikk.hu oldalán, miszerint ő (a komment írója) Joci kijutása miatt szégyelli hogy magyar. Erre a tiszteletlenségre megfordulnának az őseink a sírjukban.
Én személyesen ezek miatt az emberek miatt pedig azt szégyellem, hogy ember vagyok, és ilyen társaim vannak.
15.28.
Blikket olvasva már érthető az "ember-ember".
De lehetsz csincsilla is, mint alternatíva; nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!