Mennyi esélye van Pápai Jocinak és az Origo című számnak az eurovízión a másik 42 dal mellett?
Úgy ítélkeztek alkottok véleményt mintha ti csinalnatok valamit?
Kérdezzétek most meg magatoktol kik vagytok ti?
Ha ha ha
Szerintem rettenetes. Amikor először hallottam azt se tudtam, hogy milyen nyelven 'énekel'. :D
Nem, nem éneklek, a témában nem vagyok otthon, de bárki felismeri a hamis hangot.
Csak azért őt küldték ki, mert cigány. Így szeretnék mutatni, hogy a magyarok meeeenyire elfogadó nép. A külföldiek pedig egy kalap alá veszik majd a magyarokat és a cigányságot, ami nem igaz.
Szerintem hamar kiesünk, de jobb is így.
Mellesleg, hallotáttok az olasz és francia indulókat? Fantasztikusak! Már is nekik szurkolok, pont, mint tavaly. :D
A hangja katasztrófa, hamisan énekel, fülfájdítóan rossz hanglejtéssel. A zene szintén katasztrófa, teljesen hallgathatatlan a produkció.
De mivel cigány származású, nyilván a zsűri sem ítélhette meg negatívan. Ott a másik véglet, hogy lehet ezáltal lesz esélye a mezőnybe, de ezt a kártyát más országok is kijátsszák...azaz pl egy cigány és egy néger közt hogyan lehetne dönteni?
Amúgy egyet értek, egy multikultis trágyadombra, jó versenyző lett elküldve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!