Mitől van Justin Biebernek ilyen rajongótábora, mikor ennyire ratyi "zenét csinál", és mellé botrányosan viselkedik?
Tudom ,hogy nem most volt feltéve ez a kérdés de én is hozzászólnék.Az osztályomban a lányok többsége (rajtam kívűl) oda van Justin-ért (16 éves vagyok). Én nem szeretnék senkivel vitatkozni csak elmondom a véleményem.
Én sem tudom miért futott be ,ést azt sem ,hogy eggyesek ,hogy képesek a "zenéjét" hallgatni. Az osztályba minden lány a "love yourself-et" énekli ,míg én hányok ettől és ehez hasonlóktó. Lehet én vagyok lemaradva a trendekkel de nekem soha nem jöttek be a mai tömegzenék, mindig is a régebbi zenék vonzottak.
Justin botrányosan viselkedik és ezzel vívja ki magának a figyelmet a tini lányok szemében. Nem tett semmi értékelendőt zenei téren, a képeit, zenéit emberek soka szerkeztette meg ,hogy nézzen már ki valahogy [link]
Sok pénze van ez tény , de én se és szerintem sok más ember se cserélne vele. A fél világ utálja , a másik fele szerínt meg ő egy félisten.
Nem dolgozott meg azért amilye van, ő csak egy ember akit a média tett hiressé. A legnagyobb célközönsége a 12-16/17 év körüli fiatalok, és azza ,hogy drogozik piál nem hiszem ,hogy jó példát mutatna rajongóinak. Visszatérve a pénzére ,felvág vele, luxus autók , luxus ribik, az öltözete minden , egyszerűen irritál ,hogy mit képes a pénzért tenni. Nem mindenki volt ilyen , pl Kurt Cobain évi 50 milliót keresett, s mikor felesége Love, egy luxus verdát vett ,Cobain viszavitette vele. Mert nem érdekelték őt a külsőség a fényűzés. Visszatérve Bieberre ő az egyik legtúlértékeltebb sztár, soha nem fogom megérteni ,hogy lehet szeretni egy ilyen életformát mint ő.
Michael Jackson, Lady Gaga, Celine Dion...na ők aztán tényleg sokmindent letettek az asztalra, és kiemelkedő énelesek és művészek! Nem akarom bántani Justint, nyilván ő is nem hiába lett énekes, lehet hogy van hangja, de azért be kell vallani, nem túl befolyásos magában a popkultúrában. :) Nem is kell, hogy az legyen, sőt ha még nem is igazi művész, lehet szeretni...csak hát én sem értem mi ez a nagy felhajtás. :D Mindenki arról beszél, hogy mi nem tudjuk min ment keresztül (de kb. senki nem mondja el), milyen nehéz feldolgozni azt hogy csúfolódnak rajta, vagy az a virágos story, hogy a rajongói felmehettek a színpadra és hogy melyik nagy sztár csinál még ilyet...hát kapásból fel tudnék sorolni egy csomót. :D Nézzük csak Lady Gagát (ha már úgyis volt róla szó): rengetegszer kihívott rajongókat táncolni, énekelni, ajándékozgatni, beszélgetni vagy koncert közben fel is hívta az ott lévő rajongókat; ezen kívül ő is jótékonykodik egy csomót, a saját tervezésű ruhákból, ékszerekből, vagy könyvéből és számos koncertről bejövő pénzt a rászorulóknak adományozza, emellett emberjogi aktivista, úgyhogy ő is igenis foglalkozik a rajongókkal és az emberek lelkével. Na és akkor ő miken ment keresztül! Még egészen fiatal korában pl megerőszakolták (Justinnak bezzeg az aranyköpése: az erőszak rossz/szomorú dolog, de mindennek oka van...na szép.), évekig sőt még most is poszttraumás stresszben él, a gimnáziumban rengetegen bántották, sokszor elég durván, ő is rengeteg bántó megjegyzést kapott és kap nap mint nap csakúgy mint mindenki más, és még sorolhatnám...de már jó hosszút írtam így is. :) Lényeg a lényeg: az hogy mindezek után ő talpra tudott állni és egy erős nő lett belőle (pedig nagyon kis szerény és érzékeny), és így fel meri vállalni magát, hogy ,,tessék, ez vagyok én'' hát le a kalappal. Egy igazán különleges ember. Nem mintha Justin nem lenne az, biztos őbenne is megvan az X meg az amitől más lesz, mint a kollégái. :D És nem is baj nekem ha szeretitek őt, sőt legyen is példaképetek, adjon erőt a mindennapokban és a jó(!) példákat tanuljátok is el tőle...csak néha úgy érzem, túl nagy a felhajtás, sokkal nagyobb az istenítés mint amennyire az járna.
Ui.: tényleg amúgy miken ment keresztül? Ez mindig érdekelt.. na most hátha akkor én is jobban ,,megismerem''. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!