Megéri elmenni egy Justin Bieber Concerte? 13/l
Figyelt kérdés
Anyukámmal Június elején megyünk Svájca az ismerősünknöz akik Thun-ba laknak és mellettük 30 km-re Bern-be megy június 15.-én JUSTIN BIEBER!!! Mondtam Anyának hogy nagyon el szeretnék menni! Azt mondta oké, a jegyeket is kitudjuk fizetni! Amúgy a legolcsóbb ülős helyekre vesszük meg a jegyet. 2 kérdésem lenne! 1. Megéri-e elmenni? 2. Az olcsóbhelyen is jól fogunk látni?2017. jan. 18. 16:09
1/23 anonim válasza:
Szerintem élménynek jó, akkoris ha nem vagy nagy rajongó. :)
2/23 A kérdező kommentje:
De ÓRIÁSI RAJONHÓ VAGYOK!!!
2017. jan. 18. 16:22
3/23 anonim válasza:
Bieber néha órákat szokott késni, tehát csak óvatosan a koncerttel.
4/23 anonim válasza:
ROHADT MÁZLISTA VAGY HOGY ELMEHETSZ IRTÓZATOSAN IRIGYELLEK ÉN A FÉL ÉLETEM ODAADNÁM CSAK AZÉRZ HOGY LÁSSAM *-* Ne szalaszd el az alkalmat!!!! Szurkolok hogy jó élményben legyen részed. Mellesleh engem nem érdekelne ha késne megérné rá várni 😍😍 üdv: a világ legnagyobb beliebere
5/23 anonim válasza:
concert aha :P van itt inteligencia
6/23 anonim válasza:
Gondolom angolul akarta írni szándékosan mert úgy menő. Ellenben az "inteligencia" szó az intelligencia formában írandó, még angolul is kettő darab egymás mellé helyezett "l" betű használatával.
8/23 anonim válasza:
nehogy elmenj,pénz és idő pocsékolás,menj inkáb valami értelmesebb és jobb zenekar koncertjére
10/23 anonim válasza:
Ne pazarold a pénzed ilyen buta dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!