Mitől van Justin Biebernek ilyen rajongótábora, mikor ennyire ratyi "zenét csinál", és mellé botrányosan viselkedik?
Igen hallottam màr róluk...és honnan veszed hogy Justin semmit sem tett a sikerért? Kèpzeld el hogy igen is megküzdött érte...neked fogalmad sincs az életéröl (tény hogy nekem se 100%-osan de mint rajongó "kicsit" többet tudok róla mint te. Javaslom nèzd meg az életrajzi filmjeit vagy olvasd el a könyveit abbol megtudod (tudom ugysem fogod)
Ja! És ami meg a tehetségtelenséget illeti: ha valóban az lenne akkor nyilvànvalóan nem lenne au egyikleg felkapottabb grammy-díjas énekes, nem vezetné a slágerlistákat és nem érne el sikereket. A legutóbbi díjátadón is 5 kategóriában nyert. Mert az ilyen nagy zenei díjakat csupa tehetségtelen embereknek osztogatják, ugye?! :D örüilnétek ha titeket ismerne igy el valaki...
#14: Anyád jól szájba vághatott volna hogy más, idősebb és tanultabb embereknek ilyeneket írsz hogy "pofád befogod". Nem tudom ehhez hogy jösz, de nem is érdekel. Ezt max. én mondhatnám de hál Istennek nem vagyok ilyen szinten. Az ilyen hülyét megveri majd az élet. Am a válaszod többi részét illeti:
"Irigy vagy rá"
Az összes Bieber-fan ezt az egyet tudja szajkózni, csak azt nem értem hogy ennek honnan veszik a vaéóságalapját. Mégis mire kéne benne irigynek lennem? A homoszexuális kinézetére, a borzasztó "hangjára", vagy arra hogy egy priuszos drogos gyerek, aki lehet 10 év múlva már élni sem fog? Tudod a pénz nem minden, a legtöbb milliárdos lelki szegény, sok sztár hiába gazdag és ismert, nem tud ezzel mit kezdeni, iszik, drogozik és meghal. Évente tucatnyi ilyen eset van: David Bowie, Lemmy, Prince, Philip Seymour Hoffman, Robin Williams, hogy csak néhányat említsek az elmúlt pár évből (nem biztos hogy mind ismered, mivel némelyikük tehetséges ember volt).
"Hál istennek eleget kap szegény"
Meg is érdemli, épp az hogy keveset kap, rég börtönben lenne a helye.
"Megérdemelnèd hogy Justin jól pofán vágjon"
Na ez meg az év vicce. Bár nem vagyok egy Arnold Schwarzenegger, de azt bizton állíthatom hogy a justinkát műtét után, részegen, fél kézzel, beközött szemmel és áélmomból keltve is legépelném, ha csak ki nem próbálná kaparni a szemem ahogy a kislányok teszik. :D A fizetett testőrök körében könnyű menőnek lenni...
Mindenesetre remljük, kigyógyulsz ebből a betegségből, elég súlyosnak látszik de ma már semmi sem kezelhetetlen. A Scorpionst meg jó hogy szóba hozta valaki, esetleg áttérhetnél a minőségi zenére, klaus Meinénak kicsit több köze van az énekléshez és a tehetséghez mint Biebernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!