Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mitől van Justin Biebernek...

Mitől van Justin Biebernek ilyen rajongótábora, mikor ennyire ratyi "zenét csinál", és mellé botrányosan viselkedik?

Figyelt kérdés
Hangja 0, annyira semmilyen és idegesítő hogy arra szavak nincsenek, emellett egy felfuvalkodott majom, aki számtalan törvénysértő, botrányos dolgot csinál. Miért van mégis ekkora rajongótábora? Nincs az embereknek jó ízlésük?

#Justin Bieber #zaj #széklet #irénytelenség
2017. márc. 4. 18:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
61%
Van (ön)kritikàm és izlésem z csak egy dolog hogy nem egyszik a tiéddel. Es ha jo zene alatt a régi nagy zenészeket erted mint pl Michael Jackson es hasonlok akkor kepzeld: igem hallottam es elismerem oket mint zeneszek de ennyi nekem Justin a peldakepem. Ha nem tetszik igy jartal...
2017. márc. 6. 19:33
 12/36 anonim ***** válasza:
Van (ön)kritikàm és izlésem az csak egy dolog hogy nem egyszik a tiéddel. Es ha jo zene alatt a régi nagy zenészeket erted mint pl Michael Jackson es hasonlok akkor kepzeld: igem hallottam es elismerem oket mint zeneszek de ennyi nekem Justin a peldakepem. Ha nem tetszik igy jartal...
2017. márc. 6. 19:34
 13/36 A kérdező kommentje:
Engem aztán hidegen hagy, végülis nem én vagyok ilyen szinten hogy ilyeneket szeressek. :D
2017. márc. 6. 20:57
 14/36 anonim ***** válasza:
57%
Soha de SOHA nem fogsz annyiz elérni az életedben mint Ő. Csak irigy vagy rá hogy neki bejött az élet neked meg nem. Ennyi és ezt kár is tagadni. A legtöbb hozzád hasonló aki ócsárolja irigységböl teszi. Èrzéketlenek vagytok nem veszitek èszre hogy a szavaitoknak súlya van, ahogyan a sajàt hibàitokat sem. Könnyü valakit a hàta mögött elhordani mindennek igaz?! De ha valaki rólatok pofàzna hasonlókat ti vèrig lennétek sértve....Tudok ti, az ilyen emberek akik csak azért gyülölködnek mert nincs jobb dolguk szànalmasak. És marhàra megérdemelnèd hogy Justin jol pofan vagjon teged meg a "kedves" társaidat. De mivel soha nem fogja megtudni hogy te miket irsz rola ( hàla istennek enélkül is eleget kap szegény) igy en vagyis mi a rajongoi àllunk ki erte...szoval! Pofad befogod Justint békén hagyod és ennyi...
2017. márc. 7. 00:53
 15/36 anonim ***** válasza:
56%
Juj, ez a jb rajongó ķislàny màr tényleg pszichiàtriai eset..
2017. márc. 7. 05:51
 16/36 anonim ***** válasza:
90%
A Scorpionsról hallottál már, kislány? Ők tudnak zenélni, és küzdöttek a sikerért. Nincsenek elszállva maguktól. Bieber meg csak megkap mindent, mert anyuci elintézi neki. Amit ő csinál ahhoz nincs szükség tehetségre. Ha lenne neki, akkor zenélne. Lehet azt mondani hogy irigy vagyok, és tény hogy szeretnék annyit keresni zenéléssel, amennyit ő keres pusztán azzal, hogy ostoba. De attól ő még ugyanúgy egy kis hülyegyerek marad, aki semmit sem tett a sikerért.
2017. márc. 7. 08:42
 17/36 anonim ***** válasza:

Igen hallottam màr róluk...és honnan veszed hogy Justin semmit sem tett a sikerért? Kèpzeld el hogy igen is megküzdött érte...neked fogalmad sincs az életéröl (tény hogy nekem se 100%-osan de mint rajongó "kicsit" többet tudok róla mint te. Javaslom nèzd meg az életrajzi filmjeit vagy olvasd el a könyveit abbol megtudod (tudom ugysem fogod)

Ja! És ami meg a tehetségtelenséget illeti: ha valóban az lenne akkor nyilvànvalóan nem lenne au egyikleg felkapottabb grammy-díjas énekes, nem vezetné a slágerlistákat és nem érne el sikereket. A legutóbbi díjátadón is 5 kategóriában nyert. Mert az ilyen nagy zenei díjakat csupa tehetségtelen embereknek osztogatják, ugye?! :D örüilnétek ha titeket ismerne igy el valaki...

2017. márc. 7. 12:54
 18/36 A kérdező kommentje:

#14: Anyád jól szájba vághatott volna hogy más, idősebb és tanultabb embereknek ilyeneket írsz hogy "pofád befogod". Nem tudom ehhez hogy jösz, de nem is érdekel. Ezt max. én mondhatnám de hál Istennek nem vagyok ilyen szinten. Az ilyen hülyét megveri majd az élet. Am a válaszod többi részét illeti:

"Irigy vagy rá"

Az összes Bieber-fan ezt az egyet tudja szajkózni, csak azt nem értem hogy ennek honnan veszik a vaéóságalapját. Mégis mire kéne benne irigynek lennem? A homoszexuális kinézetére, a borzasztó "hangjára", vagy arra hogy egy priuszos drogos gyerek, aki lehet 10 év múlva már élni sem fog? Tudod a pénz nem minden, a legtöbb milliárdos lelki szegény, sok sztár hiába gazdag és ismert, nem tud ezzel mit kezdeni, iszik, drogozik és meghal. Évente tucatnyi ilyen eset van: David Bowie, Lemmy, Prince, Philip Seymour Hoffman, Robin Williams, hogy csak néhányat említsek az elmúlt pár évből (nem biztos hogy mind ismered, mivel némelyikük tehetséges ember volt).

"Hál istennek eleget kap szegény"

Meg is érdemli, épp az hogy keveset kap, rég börtönben lenne a helye.

"Megérdemelnèd hogy Justin jól pofán vágjon"

Na ez meg az év vicce. Bár nem vagyok egy Arnold Schwarzenegger, de azt bizton állíthatom hogy a justinkát műtét után, részegen, fél kézzel, beközött szemmel és áélmomból keltve is legépelném, ha csak ki nem próbálná kaparni a szemem ahogy a kislányok teszik. :D A fizetett testőrök körében könnyű menőnek lenni...

Mindenesetre remljük, kigyógyulsz ebből a betegségből, elég súlyosnak látszik de ma már semmi sem kezelhetetlen. A Scorpionst meg jó hogy szóba hozta valaki, esetleg áttérhetnél a minőségi zenére, klaus Meinénak kicsit több köze van az énekléshez és a tehetséghez mint Biebernek.

2017. márc. 7. 13:58
 19/36 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a Grammy-díjat meg hasonlókat. Tényleg ennyire vak, manipulatív vagy? Szerinted az a tehetségről szól, meg a befeketetett munkáról? Nézd már meg kik kapnak díjakat! Csupa "mai" agyonsztárolt, hangtalan, gépi zenére tátogó "énekes". Azért, mert az ifjúság "magas szintű" igényeire van szabva az összes ilyen díjátadó. Tényleg azt hiszed hogy Rihanna, Taylor Swift meg Justin Bieber a földön élő legtehetségesebb zenészek? Bármelyik sikátorból összeszedek neked 3 perc alatt olyan énekhangot mint a mai sztárocskáké. És itt rá is térhetünk a Bieber gyerek életútjára: nem, nem tett semmit a sikerért. Valami idióta menedzser meglátta, azt mondta "na ezt a kis majmot eladhatjuk a sok hülye tininek" (és basszus milyen igaza lett!), befuttatták, és voilá. Hangja semmi, számítógéppel feltupírozzák neki, mellé raknak valami unalmas és hangszereket teljesen nélkülöző gépi tuc-tucot, ami 100 másik zene alatt is pont ugyanilyen, meg valami szexről szóló halandzsát, és ez nyeri a Grammy-díjat. Még véletlenül sem a Bon Jovi, a Scorpions, Celine Dion, Jean Michel Jarre vagy hasonlók. Na ennyit a díj komolyságáról. (És most ne gyere azzal, hogy csupa "régieket" mondok, mert egyrészt ezek még mind aktív előadók, új albumokkal, másrészt a friss zenészekből is van akit elismerek, pl John Legend szerintem nagyon tehetséges, vagy Lady Gagának is szerintem jó hangja van, de manapság sajnos annyira sok a szemét, hogy alig találni jó zenét, marad a nosztalgia.) Javaslom hallgasd végig a Bon Jovi új albumát. Van énekhang, van zene, van mondanivaló, van tehetség. Biebernél ezek nincsenek. Csak a 2010-es évek sztárgyárának egyik terméke, amit tök jól el lehet adni bizonyos rétegeknek. Csak nem az ízléssel rendelkezőknek, nem nekem.
2017. márc. 7. 14:10
 20/36 anonim ***** válasza:
A grammy egy vicc lett, ne vedd komolyan. Minden kis balfácán megkapja. Az összes Bieber-fan azzal jön hogy mekkora tehetség, de nézzük csak meg, pontosan mit csinál a csávó! Kiad hanganyagokat. Ezeken állítólag az ő hangja hallható, de ennyire még én is tudok énekelni, és hallható, hogy számítógéppel fel van turbózva. Allatta meg megy valami szintén mesterséges alapzaj. Nincs köze a hangszerekhez, vagy máshoz ami a zenéhez kapcsolná. Ezen kivül "koncertezik", ami nagyon szépen hangzik, de igazából csak táncol, amihez elismerem hogy van egy kis érzéke, de többször is bebizonyosodott, hogy playbackel, például amikor a drogtól és a töménytelen mennyiségű alkoholtól a színpadra hányt, az "ének" pedig továbbra is szólt. De ha fel is tesszük, hogy néha tényleg élőben énekel, élő zenekarral igazi teljesítmény énekelni, mert ott az első hibánál szétesik az egész, a Windows Media Player pedig akkor is zavartalanul teszi a dolgát, ha ő hamis és kiesik az ütemből. Ezek mellett rendseresen botrányosan viselkedik, mert nagyon jól tudja, hogy a mai elcseszett értékrendű kislányok ettől szeretni fogják. Egyikhez se kell nagy tehetség. És mielőtt azzal jönnél hogy biztos csak a heavy metalt szeretem, Peggy Lee a kedvenc énekesnőm, aki szintén megdolgozott a sikerért, pedig hidd el, választhatta volna a könnyebb utat is.
2017. márc. 7. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!