Mitől van Justin Biebernek ilyen rajongótábora, mikor ennyire ratyi "zenét csinál", és mellé botrányosan viselkedik?
Figyelt kérdés
Hangja 0, annyira semmilyen és idegesítő hogy arra szavak nincsenek, emellett egy felfuvalkodott majom, aki számtalan törvénysértő, botrányos dolgot csinál. Miért van mégis ekkora rajongótábora? Nincs az embereknek jó ízlésük?2017. márc. 4. 18:39
21/36 anonim válasza:
"Kedves" kérdező. Először is honnan tudod hogy én hány éves vagyok és mennyire tanult? Elárulom nem egy 14 éves kis csitri vagyok. És attól hogy így rajongok valakiért még lehetek tanult ember ez az egyik...továbbá: persze hogy azt mondjuk irigyek vagytok. Szebbnél szebb lányok veszik körül, rengeteg pénze van stb...az utálkozók többsége pedig csak álmodik ilyen életről. Ugyan már...ne tagadjátok hogy ez is közrejátszik az utálkozásban. Nektek első sorban nem a hangjával vagy a kinézetével van a bajotok hanem azzal hogy el tudnátok viselni ha ti is ilyen életet élnétek. És maximum utána jön az amit ti állitotok. Tudod egyszer egy srác elvitte a barátnőjét Justin koncertre: a srác elhordta Justin-t minden ronda b*zinak. Erre Jus csak rámosolygott és annyit mondott hogy: de a barátnőd engem akar. És ti ezért utáljátok. Féltékenységből..legalábbis ez a legfőbb ok! Aztán...Justin nem drogozik legalábbis kemény drogot nem használ csak füvezett ami oké drog de nem a durva fajta..plusz gyógyszer függősége volt de az gyógyszer nem drog. Az említetteket pedig mind ismerem..aztán: a megérdemelnéd hogy Justin pofán vágjon részt pedig azért írtam mert ez lenne a minimum. Ne haragudj de undoritonak találom az olyasfajta embereket aki ismeretlenül elítéli a másikat és bíráskodik felette. Nem megsérteni szeretnélek és nem azt mondom hogy legyél Teréz anya és szeress mindenkit de szerintem visszataszito az az embertípus aki ócsárol másokat. Nem vagyunk tökéletesek. Te sem én sem sőt elismerem hogy Justin sem...senki sem. De nincs jogod /jogunk senkiröl igy beszélni. Persze hogy megvédem Justint mert szeretem de történetesen ha valaki másrol irod ki a kérdést akkor is ideirtam volna hogy ez nem szép dolog...legfeljebb nem akadok ennyire ki...véleményed természetesen lehet de tartsd meg magadnak. Abba pl belegondoltál hogy hogy esik ez Justinnak? És itt most nem csak róla van szó. Abba nem gondoltál bele hogy lehet hogy a legtöbb nagy híresség (köztük az általad felsoroltak is) lehet azért nyúltak különféle szerekhez mert nap mint nap ilyen szavakat vágtak a fejükhöz? Neked hogyan esne ha minden honnan momdenkitől azt hallanád hogy egy szerencsétlen semmirekellő b*zi vagy?! Attól hogy Justin híres még ő is ember ugyan ugy mint te vagy én neki is vannak érzései és neki is szarul esik. Ugyan ugy mint bárki másnak. És tudom ez nem hat meg és nem is érdekel csak gondold egy kicsit végig a helyében hogy éreznéd magad. Mielőtt elkezdesz bárki felett ítélkezni ( és itt most nem csak Justinra gondolok) először ismerned kellene. Majd ha napi 24 órát az illetővel töltesz ismered a rigolyáit azt hog mire kényes stb na akkor ítélkezhetsz bárki felett. De ha nem ismeted ne. Nem tudjatod min ment keresztül az adott személy amég nem ismered személyesen. De eut nem ragozom tovább gondolom a lényeget érted. Ja éa különben Justin meg tudja magát védeni a testőrét pedig Kenny-nek hívják. Kenneth Hamilton...Justin 12 éves volt amikor videokat töltött fel a YouTube-ra es ott fedeztek fel a mdnedzsere akit egyébként Scoother Braunnak hivnak. Tudod hányan töltenek fel youtube-ra videokat amin enekelnek? Mégsem ketesi meg őket hollywoodbol egy befolyásos menedzser hogy karriert csinál nekik. Tehát nyilvánvalóan tehetségesebbnek találták a többinél. És most mondhatnád hogy azért mert "tinilányoknak eladható külseje miatt" de vagy egy tucat olyas srác van youtubon akit a tizenévesek vonzónak találnak es tudnak énekelni mégsem keresi meg őket egy hollywoodi menedzser. Van egy együttes Youtube on egy csaj meg egy srác enekel benne duettet vam olyan videojuk amit 100 millioan néztek meg. Szerintem nagyon tehetségesek főleg a lány. Szép és gyönyörü hangja van mégsem érsekelnek senkit. Akkor Justinba nyilván volt valami plusz. Nem?! A dalai pedig egyáltalán nem a szexről szólnak hanem a Szerelemről. Ugyan a kettőnek van köze egymáshoz de nem ugyan az. Továbbá írt dalt a szülei válásáról, egy dalt amibe azt kéri imádkozzunk és tegyünk a rossz sorsú emberekért, dalokat amibe biztat hogy fogadd wl magad olyannak amilyen vagy és ne törődj a rosszakarókkal egyszóval inspirálóakat és nem halandzsa szövegelet. Továbbá. Vam egy dala a one less lonely girl aminél mindig felvisznel egy lányt a szinpadra es Justin szerenádot ad neki virággal meg mindennel. Melyik másik "nagy sztár" csinál ilyet? Egyik sem. És azért ez egy rajongónak nagy élmény bàrkiért is rajongjon. Lady Gaga pedig jóval botrànyosabban viselkedik mint Justin. És mit ne mondjak van pàr megbotrànkohtató videoklippje. Na akkor öt mér nem ìtéled el? A nagy zenèszek közül meg akit felsoroltàl. Lehet valóban tehetségesek voltak de te magad ismerted be hogy drogos alkoholosta volt a legtöbbjük. Felettük mért nem ìtélkezel?
22/36 anonim válasza:
Sajnálnom kéne? Lehet hogy ha civilizáltan viselkedne akkor kevésbé utálnák. És szerinted érdekli bárkinek a véleménye amikor ennyi pénze van? Szerintem szarik rájuk. A menedzsere a sok videósból választott egyet. Véletlenszerűen. Honnan tudod hogy őt kereste fel először? Lehet, hogy a többiek visszautasították. Miért lenne tehetséges? Akkor olyat csinálna, amihez kell tehetség. Bár talán az is annak tekinthető, hogy ennyi drog meg alkohol után még életben van. Rendszeresen részegen és bedrogozva vezet, amivel ártatlan emberek eletét veszélyezteti. Mit szólnál ha elütné valamelyik családtagodat? Még meg is köszönnéd neki? Ilyen embernek jogosítványt adni komoly hiba. A tavalyi grammy díjátadón is botrányt csinált, bár valamit elszúrhatott, mert senki sem foglalkozott vele. Egy igazi bezárni való elmebeteg. Nincs semmi felelősségérzete, mert nagyon jól tudja, hogy a menedzsere úgysem hagyná, hogy leültessék a kis pénzgyárát. Őt szerinted érdekli a tehetség, amihez nincs is semmi érzéke? Csak a pénz számít neki, leszarja, hogy a megszerzése közben micsoda pusztító igénytelenséget szabadít a világra. Emberileg és zenészként nulla a csávó. Ha tényleg tehetséges lenne, valami hasonlót csinálna, mint Chuck Berry vagy Bo Diddley. A lányok miatt se vagyok rá irigy, akik egy ilyen csávónak széttennék a lábukat, azok csak üresfejű libák lehetnek.
23/36 A kérdező kommentje:
Kedves 21-es! te eltöltöttél már vele 24 órát? Nem? Mégis biztos vagy benne hogy egy angyali tünemény, holott rohadtul nem. És igen, feltételezem hogy nem vagy túl idős vagy művelt mert akkor lenne annyi eszed hogy nem rajongasz ilyen szinten valakiért, akit ráadásul nincs is nagyon miért szeretni. Ha meg nekem a barátnőm inkább a Biebert választaná, akkor annak csak örülnék, mert kiderült hogy egy agyhalott volt a barátnőm, még jó is lenne hogy megszabadultam tőle. Meg nekem nem kell hogy 1000 óbégató csitri legyen körülöttem, egy nő pont elég, szóval ezért sem irigylem. A pénzért sem, a pénz nem minden, plusz gazdagnak lehet lenne sokféleképpen, többek között úgy is, hogy tiszta legyen a lelkiismeretem hogy megdolgoztam a pénzemért, és nem utál a fél világ. Szóval nem nyert egyik pontod sem, nem vagyok irigy rá semmilyen szempontból, sőt sosem lennék olyan undorító nyálgép mint ő. Ennyit kívánok reagálni a kisregényedre. :)
2017. márc. 9. 19:25
24/36 A kérdező kommentje:
Írt egy dalt hogy imádkozzunk a rossz sorsú emberekért... Milyen megható! Nem hogy inkább a pénzéből adott volna a szegényeknek. Ja hogy azt nem. Nem is dolgozott érte, nyugodtan odaadhatná a rászorulóknak, ahelyett hogy füvet vesz belőle, meg Ferrarit amit részegen meg bedrogozva összetör, mert vezetni se tud, de ő megteheti.
Lady Gaga hogy jön ide? Nem mondtam hogy ő nem botrányos, de ha jól emlékszem őt a tehetsége okán hoztam fel példának, mert az még mindig bőven több van neki, még ha ribizlisen viselkedik is. A többi sztárról meg nem mondtam hogy drogos, nem tudom honnan szedted. Én nem emlékszem hogy a Scorpoions vagy a Bon Jovi énekese bedrogozva zenéltek volna valaha is...
2017. márc. 9. 19:32
25/36 anonim válasza:
Nem kell egy csapat buta műnő, ha van egy intelligens igazi :) bár ezt neked valószínűleg hiába is magyaráznám.
26/36 A kérdező kommentje:
22-es tökéletes, és pontos összefoglalót írt, dobtam is rá egy zöld kezet. Ő látja a dolgok lényegét.
2017. márc. 9. 19:34
27/36 anonim válasza:
Egyébként a Justin rajongóktól nem szabad elvárni azt hogy rendesen érveljenek, mivel nem tudnak érvelni, és vakok, de eléggé.
28/36 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Ez a magánügyük egész addig, amíg nem nézik le az egészségesen gondolkodó és jó izléssel rendelkező embereket
29/36 anonim válasza:
Elmondanám, hogy Justin nem csak zenét írt arról, hogy segítsünk a rászorulóknak, de elment hozzájuk es képzeld iskolát epített olyan helyre ahol nem lett volna rá pénz, de gondolom ha neked lenne pénzed nem erre költenéd, hogy rossz sorsú gyerekeknek segíts!!
30/36 anonim válasza:
Nem dolgozott meg a pénzéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!