Mi a véleményetek erről a gitár kombó összeállitásról?
Kb egy éve gitározok akusztikusan s akarok venni elektromos gitárt is. Mivel főleg blues, rock vagy funk zenét szeretnék játszani gondoltam, hogy egy strat jó lenne kezdésnek. Szettben nem szeretném venni, mert állítólag nem a legjobb minőségű cuccok vannak szettben.
[link] (kb 89.000 Ft)
[link] (kb 21.000 Ft)
Esetleg más erősítő? Kicsit olcsóbb gitár?
U.I.: Az árakat átváltottam, mivel magyar szekciója nincs az oldalnak.
Stratokhoz annyira nem értek úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de az erősítő szerintem nem a legjobb választás. Persze otthoni gyakorlásra megfelelő lehet, de általában az ilyen árkategóriájú erősítők torzított csatornája szinte használhatatlan. Persze valamilyen torzító pedált még vehetsz hozzá később.
Esetleg használt cuccokban nem gondolkodsz? Ennyiért jobbakat lehet kapni használtan.
Várj most nézem hogy modellezős a cucc, akkor viszont nem tűnik rossznak, de azért próbáld ki élőben hogy milyen hangzásokat lehet kihozni belőle.
Az előző hozzászólásom az analóg erősítőkre vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!