nekem van egy marshall mg 15cf-em, a torzítás nagyon gyenge rajta, de efekttel teljesen jó. anélkül nem ajánlom.
2016. szept. 9. 02:35
3/11 anonim válasza:
Hogyan befolyásolják az effektek a torzítás minőségét?
2016. szept. 9. 07:53
4/11 anonim válasza:
mire gondolsz? én multit használok, booster-eq-gain-zajzár ezeket használom beállítgatva, és így kb ég és föld a külömbség ahogy szól.
2016. szept. 10. 01:48
5/11 anonim válasza:
próbáltam az efektemmel egy ugyanilyen kicsi 15wattos line6 kombót, olyan hangja volt mint amelyik be akar szakadni. szerintem egy jó pedálra vagy multira meg mindig szükséged lessz, a marshallban meg jók a hangszórók.... menj el egy boltba és próbálgasd ki őket
2016. szept. 10. 01:51
6/11 anonim válasza:
Marshall MG és AVT széria hajítós bóvli (kínai).
Cort kombók még azon a szinten sincsenek a hangjuk pocsék.
Laney-t nem próbáltam még ebben a kategóriában.
Fenderből 100W felett érdemes (kezdő) erősítőt venni.
Ha ilyen 10-20W kell neked, akkor inkább
- Line6 kombók
- Roland CUBE széria. azok sokkal korrektebben szólnak.
2016. szept. 10. 14:02
7/11 anonim válasza:
5-ös!
Ezek a kezdő erősítők nem multihoz lettek tervezve.
Persze hogy olyan hangjuk volt, mit vártál leutánoz egyből egy Mesa Boogie-t? :D
Ha multival akarsz gyakorolni keress olyan színpadképes erősítőt ami befogadja vagy kösd rá számítógép hangfalakra még annak is nagyobb értelme van.
2016. szept. 10. 14:10
8/11 anonim válasza:
ok. ha érdekel "nagyobb" fender fr212r elég korrekt ahhoz képest hogy milyen olcsó!
2016. szept. 10. 16:13
9/11 anonim válasza:
Aztán mi a szarnak venne valaki otthoni gyakorlásra 212-es 100 wattos kombót ugyan áruld már el?
Ezek közül mind jó otthonra én valamelyik Laney-t venném nagy valószínűséggel.
2016. szept. 10. 17:44
10/11 A kérdező kommentje:
Igen gyakorlásra kell, a faterom ki is vágná az ablakon ha hangosan tolnám. A line 6 felé hajlok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!