Milyen gitárkombót ajánlotok?
Rock, punk, mblues, metal zenére kéne, 50 000-ig. Fejhallgató kimenet legyen rajta.
Előre köszönöm mindenki segítségét.
Én ebben az árkategóriában semmit nem ajánlanék szívesen. Már amit ismerek persze, mert biztos van jó cucc, ebben az árban, csak én még nem hallottam róla. :) De remélem a Line6-et nem te vetted meg. Annál rosszabb modellezős kenyérpirítón még nem játszottam. Többször volt már a kezeim között, de még egyszer sem sikerült belőle vállalható hangot elővarázsolni, csak digitális zajt. Persze lehet, hogy csak csak én vagyok túl kontár hpzzá, bár nem hiszem. :)
Akkor már inkább egy ilyen kis Peavey. Ez sem az álomcucc, de szerintem mérföldekkel jobb, mint bármelyik modellezős Line6 kombó.
Nekem esetleg tudtok ajánlani ugyanebben az árkategben gitárkombót ?
Vagy egy kicsit 50.000alatt ?
Most vettem egy jó gitárt, csak nincs hozzá még erősítő, és örülnék ha adnátok 1-2 kombó tippet! :)
Rock,hard rock,metalhoz.
Kösziii :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!