Milyen gitárkombót ajánlotok, olcsón? Újonan szeretnék venni max 25 ezerért.
Figyelt kérdés
Hangszerdiszkontból tudnátok ajánlani egy viszonylag szépen szóló kombót?2014. febr. 21. 20:53
1/9 anonim válasza:
VOX PF-10 gyakorlókombó (20 000huf). 10W-os, beépített overdrive van benne (bár én inkább mellékötöttem egy pedált). Clean-ben szép meleg hangja van, torzításokkal vadállattá változik. Gyakorlóerősítőnek szerintem tökéletes.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez szerinted jobban megéri mondjuk egy Orange Crush-nál? Köszi,a választ ! :)
2014. febr. 21. 20:59
4/9 anonim válasza:
Nehéz eldöntenem, mivel én nagyon VOX párti vagyok és világéletemben csak VOX-on játszottam (jelenleg VOX AC30). Az Orange-ok és a Peavey-k is nagyon jók, de Orange-on talán sosem, Peavey-n egyszer-kétszer játszottam :) Amiről még tudom, hogy baromi jók azok a Mesa Boogie-k de azok csövesek és jóval drágább.
6/9 A kérdező kommentje:
Ilyen árkategóriában, +5 watt nem számít sokat? Csak mert mondjuk ez a Marshall 28-ról leárazva "komolyabbnak" tűnik. De tényleg nem értek hozzájuk,szóval nyugodtan csesszetek le!
Itt a Marshall:
2014. febr. 22. 14:21
7/9 Apocalypse. válasza:
Marshall-t inkább hanyagoljuk...
Peaveyem van most is, az jó cucc, Orangen játszottam, szintén jó cucc. VOX-ot nem nagyon ismerem.
8/9 A kérdező kommentje:
Valószínűleg Peavey Solo lesz! :)
2014. febr. 22. 18:21
9/9 anonim válasza:
Az is jó választás, de a voxon van egy vonal kimenet is, ha szeretnél normálisabb minőségű felvételeket készíteni, akkor én inkább azt venném. Mondjuk a hangszórója meg kisebb (6,5"), mint a Peaveynek, de hát valamit valamiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!