Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen elektromos gitárt vegyek?

Gergő100 kérdése:

Milyen elektromos gitárt vegyek?

Figyelt kérdés
A tőke olyan 110. Gitárra erősítőre és egyéb tartozékokra ennyi a keretem. Tudnátok valamit ajánlani? Van egy kis gitáros múltam, de jól jönne egy kis segítség olyan embertől, aki jobban jártas ebben.

2017. jan. 18. 21:13
1 2
 11/11 Waff ***** válasza:

7-es válaszolónak: rengeteg hasznos infót írtál idáig, csak okosodtunk tőle, ezért is külön köszönet!

Abban azért nem értek egyet, higy a 100 ezer körüli gitárok egyből javításra, beállításra szorulnak, azaz boltból irány a hangszerész...

A legtöbb valamire való hangszerbolt beállítja az árusított gitárjait, de még olyan is van ahol egyből "testreszabják", pl ha kéred beállítják a neked kényelmes húrmagasságot. Oktáv, nyak beállítás alap...

Talán a muziker és hasonló internetes webáruházknál fordul elő amit írtál (ahogy a távolkeleti gyárból kijött, csomagoljáj és kampó), de hát ott nem is személyesen vásárolsz..

Lehet másnak nem, nekem igenis levon az árából az ha valaki 10 vagy x évig használta a gitárját ( de így vagyok ezzel másban is, pl egy használt TV készülékért sem adnék annyit, mint egy vattaújért, ugyanazon modell esetén...). Van az a régi ( ma már egyáltalán nem praktizákt) íratlan kereskedő ökölszabály, hogy a használt portéka árából minden körülmények között legkevesebb 30% lejön. Szerintem nem volt ez hülyeség... :)

2017. jan. 20. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!