Melyik gitáron könnyebb megtanulni játszani, elektromoson, vagy akusztikuson?
@2: az első hülyeséget beszélt. Elektromos gitáron is van ritmusgitározás, és az akusztikuson sem épp csak akkordsikálni lehet.
Csak ízelítőül:
vagy épp
Szerintem egyforma hangszerekről beszélünk nehézségre is. Alapszinten relatíve könnyű, a linkeltekhez hasonló profi szinthez meg nem épp könnyű. Minden attól függ, mennyire is akarsz megtanulni gitározni.
Ahogy fentebb is leírták, mindkettőn nagyjából egyforma "magasan van a léc", azaz általánosságban nézve mindkettőhöz sok türelem, kitartás és odafigyelés kell.
Én alapjáraton mindig azt mondom, hogy praktikusabb és észszerűbb akusztikuson kezdeni, most hadd ne írjam le h miért, ezer fórumon megy erről a pro és kontra érv... :) Persze lehet egyből minőségi elektromoson is kezdeni, ha azt szeretnéd, én személy szerint azt nem ajánlom, de persze ez egy szubjektív vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!