Amit el lehet játszani akusztikus gitáron, azt elektromoson is el lehet?
Ellehet játszani mindkettőn bármit.
Ha egy dal alapból akusztikus hangzású, attól még el lehet játszani elektromoson is, ha nem kapcsolod rá a torzítót, csak a clean chanelt használod. Sőt vannak, olyan erősítők, amikben van akusztikus hangzás, azzal meg már nagyon pöpec. Egyébként vannak elektroakusztikus gitárok. Csak azért mondom, mert mondtad, hogy most tervezel gitárt venni, keress rá, lehet, h neked bejönne :) arra is lehet amúgy torzítót rakni, mint bármelyik elektromosra, de akusztikusként is lehet használni.
Szia! Ennyi pénzért ne várj csodát. Énis egy ilyen olcsó szetten kezdtem el 7 éve. Azért ilyenen, mert a szüleim csak ennyi pénzt adtak, keresetem meg még nem volt, de teljesen megértem őket.
Az alapokat jó megtanulni rajta és ha nem hagyod abba, ha megszereted, akkor később úgy is veszel egy jobbat. Nem kell 50 ezres gitárral kezdeni :) vedd meg, főleg ha alig volt használva. A hordető megkapta karácsonyra, aztán meg is unta. De a kombó nem 150 wattos, hanem 15... gondolom elírás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!