14-15 évesen milyen zenét hallgattok/hallgattatok?
Heló!
Körülbelül akkor kezdtem el igazán zenét hallgatni, előtte Tankcspada volt, és pár magyar együttes főleg, meg Nightwish és még egy-pár.
14-15 évesen Slipknot, In Flames, Manson, Green Day, néhány Slayer szám, System of a Down És azt hiszem, akkor már folk metalt is, mint az Ensiferum. Dalriada...
(Most ezek megmaradtak, Klasszikus rock és a metal nagyon előtérbe került - bár én speciel nem hallgatok Metallicát, Maident, Motörhead-et, pedig az utolsó kettőn még kocnerten is voltam, hanem inkább Kinkset, Rollings Stones-t, Creadence-t, Doors, Who-t, Zeppelin, Kansas...)
Egyébként Te is kigúnyoltad az ő ízlésüket. Csak msot nem az ő szemükbe mondtad.
Szeirntem elegánsan vágj vissza. Egyszerűen kérdezz rá, hogy "Oké, leszóljátok, amit szeretek. Pontosítsátok már, hogy miért is béna? Magyarázzátok már meg lgéyszívese, hogy xy miért gáz, ahhoz kéespt, amit ti hallgattok?"
És esetleg oda lehet szúrni, hogy "Mert hangszerek vannak benne? Hogy olyan klasszikus számokat írtak, mint a xy? Hogy olyan mesterien kezeli ka hangszereket, hogy öröm hallgatni? Hogy az énekes hangja borzongató?..."
Szard le őket. 12 éves korom óta folk/viking metált hallgatok leginkább, de nyitottnak kell lenni más műfajok iránt is. Attól te sem leszel jobb náluk, hogy leszólod az ő zenéjüket. Hallgassa mindenki azt, amit akar, ha az ő társaságuk nem tetszik, keress olyanokat, akikkel egy hullámhosszon vagy.
15/l
Uaral
Lifelover
Coldworld
Öröm
Happy Days
Suicidal Years
Dreariness stb...
Leginkább Depressive Suicidal Black Metált hallgatok 15/F
Én régen csak Slipknot, Korn és "nu metál" társait hallgattam. De folyamatosan erősödött a koncert, hogy legyek nyitott a régi nagyokra, az elfeledettekre, egyéb meghatározókra, és a mai napra nézve már alig van olyan zenei stílus, amibe ne kezdtem volna bele, mert a maga módján lehet jó egy "teknós szr" is.
Aki azzal van elfoglalva, hogy kigúnyolja más zenei ízlésèt, az meg csatlakoztassa a segglyukára a száját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!