Szerintetek a Queen jobb mint a Beatles?
Figyelt kérdés
#rock #metál #John Lennon #Ringo Starr #Queen #Beatles #Paul McCartney #Freddie Mercury #George Harrison
2016. okt. 3. 20:44
1/17 Ylyria válasza:
Én inkább Queen-es vagyok, de mindkettőnek elismerem a zenei jelentősségét, csak valahogy a Queen számokat jobban élvezem, de néha Beatles-t is hallgatok.😊
2/17 anonim válasza:
Értelmetlen kérdés.
A bableves a jobb étel vagy a paradicsomleves? Nincs rá értelmi alapon adható, egzakt válasz. Ez pusztán ízlésbeli kérdés - ízlésről pedig értelmes ember nem vitázik.
3/17 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólóknak, nincs értelme összehasonlítani.
Ha a személyes véleményre vagy kíváncsi, akkor íme az enyém: Queen.
4/17 anonim válasza:
Nekem egyik sem jön be. Tudom, hogy nagy nevek, és jelentős nyomot hagytak a zenében, de nekem nem tetszik egyik sem.
5/17 anonim válasza:
Nem jó a kérdés..és a következő sem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__8137404-beat..
De szerintem Mercury volt a legjobb zenész a két együttes összes embere közül.(ezt mint szakmabeli mondom)
6/17 anonim válasza:
Sírok :'D A kérdés, amire sosem fogok tudni válaszolni.
De legalább ők kedvelték egymást.
8/17 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám, hogy a Queen professzionálisabb zenét játszott. A Beatles sosem írt olyan többtételes, bonyolult dalokat, mint pl. a Bohemian Rhapsody, az Innuendo, a The Prophet's Song, vagy a The Millionaire Waltz, stb. Mercury hangja és zongorajátéka is messze felülmúlja Lennonét. De pl. George Harrison sem tudott olyan zseniális gitárszólókat játszani, mint Brian May. A dalszövegek terén viszont a Beatles volt a jobb, köszönhetően Lennon költői vénájának (meg egy kicsit az LSD-nek)... :)
9/17 anonim válasza:
SZERINTEM a Beatles a jobb. De látom itt mindenki a Queen-t szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!