Ti örültök annak, hogy a One Direction kora véget ért?
Figyelt kérdés
+ Szerintetek azok, akik szerint a 1D volt a legjobb együttes, hallották már valaha a Beatles-Zeppelin-Queen-Sabbath-Pink Floyd ötösről?#John Lennon #Ringo Starr #Queen #Beatles #One Direction #Led Zeppelin #Black Sabbath #Paul McCartney #Freddie Mercury #George Harrison
2016. szept. 2. 20:26
1/58 anonim válasza:
Én örülök meg nem is. Egy ilyen szemét "zenekarnak" vesznie kellett, de most ha széthullott és külön fogják folytatni (nem tudok róla semmit) akkor annak már ne mfogok örülni, hogy 1 szemét helyett lesz 4 vag y5 nem tudom mennyien voltak. Fogják folytatni? Remélem nem. Vesszenek.
2/58 anonim válasza:
Justin Biebernek meg a média által felfuttatott kis k*cs*gok korának kellene véget érnie....
Meg Nicki Minaj-nak...Milyen K. K*urvas hangja van már...
3/58 anonim válasza:
Véget ért? Nem tudok róla, de ha igen, akkor is... nem mindegy? Jön majd valami más szar helyette, nem fognak Pink Floydot meg Radioheadet hallgatni az emberek (az átlagra gondolok).
4/58 anonim válasza:
Nem lett teljesen vége, hiszen még mindig ,,együtt vannak" mindössze az egyik tagot konkrétan kirúgták... A helyzet csak annyi, hogy már nem felkapottak.
5/58 A kérdező kommentje:
Meeg "szünetre" indultakmár több hónapja
2016. szept. 2. 21:06
6/58 A kérdező kommentje:
Meg "szünetre" indultak már több hónapja...
2016. szept. 2. 21:07
7/58 anonim válasza:
De akkor szakítottak vagy mi? ha jól tudom meleg kapcsolatban van az összes. VAgy csak volt?
8/58 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttek, hogy mostantól egymáséi helyett, másoknak a falloszára lesznek rátapadva.
2016. szept. 2. 21:28
9/58 anonim válasza:
Örülök,hogy vége. Mert így már nem hallom hogy róluk beszélnek mindenhol.
És ideje lenne, hallgatniuk pl: a Queen zenéit :3
Elszomorít,hogy sokuk még csak nem is hallott a QUEEN-ről.
10/58 anonim válasza:
Nekem tök mindegy. Eddig is csináltak már jó számokat, azok még elérhetők. Őket nem nagyon követtem, mert nem tartottam őket olyan jónak. Ebből a kérdésből tudtam meg, hogy feloszlanak , vagy valami. Pár jó számuk van, de azok tényleg nagyon ütősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!