Ti örültök annak, hogy a One Direction kora véget ért?
De miért csak az ilyen felkapott, legendásan nagy rockzenekarokról beszélünk örökké? Szerintem tökre nem is egy szint ez az ötös... A Beatlesnek vannak jó számai, meg rengeteg műfajban alkottak alapvetőt és minőségit, de ugyanakkor vannak gyengébb, vagy épp a legtöbb számuk csak simán "egész jó". A Queenel kb. ugyanez, főleg a '70-es évekbe alkottak maradandót, de azután is voltak ütős szerzeményeik, viszont rengeteg, már-már kommersznek, vagy közepesnek nevezhető szám is becsúszott. Tehát egyik se képviseli számomra teljes egészében a magasművészetet, vannak ilyen számaik, de azok se a legjobbak a világon sztem. A Black Sabbath a korai heavy metal-ba alap, nagyon jó együttes, de a világ legjobb zenéi közé nem sorolnám. A Led Zeppelin talán már inkább, bár szerintem enyhén ők is túl vannak fújva (főleg, hogy ezekben a berkekben ők a legfelkapottabbak mind közül) Viszont ők tényleg elég mastermind banda, de nekem még mindig nem az igazi. Na, a Pink Floyd, ők ebből az ötösből, akik tényleg képviselik a legminőségibb, hamisíthatatlan zenét és művészetet... De így, hogy tipikusan ezekkel a Rolling Stones magazin által nagyra tartott együttesek mellé rakják, mint korszakos zenekarok, akiket muszáj agyondicsérni, így nem túl jó az összkép. Ink. írd le a saját kedvenceidet (nem hiszem el, hogy pont ez az öt, sorrend nélkül :D)
Amúgy nem érdekel, mindig lesz egy ilyen nyálas, felszínes fiúbanda, popsztár, vagy akármi, ami után a sötét tömeggé züllesztett embereket terelni fogják, mint a birkákat. A képlet nem változik, a gyakorlat ugyanaz, csak a szereplők cserélődnek, és ez természetes is, mert a cukifiú vagyok image-et csak 10-15 évig lehet legfeljebb fenntartani, főleg a mai nagyon durván fogyasztói világban ez még kevesebb szokott lenni.
miért nem mindegy neked, hogy ki mit hallgat? lehet, hogy nekd (vagy nektek)ezek a jó számok, de másnak biztosan nem! ahogy te sem, mi sem fogjuk megváltoztatni a zenei ízlésünket csak azért, mert valakinek más tetszik.
és persze, le lehet nézni a directionereket és a one direction-t is. jogod van a saját véleményedhez, de tényleg. viszont, nemtudod hány életet mentettek meg a fiúk.köztük az enyémet is. gyöngének, hülyének, bárminek nézhetsz. de hidd el,van akinek ők tényleg fontosak. mint ahogy neked ez az 5 banda amit felsoroltál.
és hozzátenném, hogy nem ért véget. a nyakamat teszem rá, hogy visszajönnek :)
nem veszekedni szeretnék, hidd el :)
Tisztázzuk: utálom az 1D-t, de az több a soknál, hogy olyan bandákat hoztok fel ellenérvnek, amik nem is ugyanabban a zenei műfajban dolgoznak. Egy pop bandát költői túlzás összehasonlítani metál bandákkal. Mintha az underground raphez viszonyítanánk az operát.
Azért utálkozás mellett maradjon már meg a realitásérzékünk, köszönöm.
#41-esnek: a BTS-t se vedd egy kalap alá az 1D-vel, mert az 1D pop, a BTS hiphop és R&B (google a barátod). Az 1D tagok csak énekelnek, míg az BTS tagok az éneklés mellett jó rapperek és táncosok, ezt elismerem.
Hard rock kedvelő vagyok, de hallgasd meg a BTS egyik rapperét, Sugát/Agust D-t. Nyáron sokan megosztották FB-n:
https://www.youtube.com/watch?v=3Y_Eiyg4bfk
Mikor először meghallottam a srácot, majdnem dobtam egy dupla szaltót.
tegnapelőtt 19:04
Nem értek egyet. Attól, hogy valami más műfaj, egyébként sem olyan könnyen dobozolhatóak a zenék, még össze lehet hasonlítani. Ettől függetlenül lehet látni, hogy mi az ami képvisel valamilyen értéket, minőséget, kidolgozott, és mi az ami csak egy fércmű. A te példádnál is pont azt érzem, hogy oké, mondasz két nagyon másmilyen műfajt, de ettől függetlenül az operában és az underground rapben is hallhattunk, és jellemző is, hogy hallunk, nagyon erős kulturális teljesítményeket, alkotásokat. A két műfaj alapvetően az én tapasztalataim szerint, jobb ízlésre vall. Míg a popban is vannak nagyon erős dolgok, de a mainstreambe gyakoriak a felszínt kapargató szörnyszülöttek. Szóval látod, még műfaj és műfaj közt is eltudom helyezni, hogy valamitől mit várhatok, mennyire tetszhet. De ha ennyire ragaszkodsz hozzá nem mondok metál együtteseket, akik közt szintén van gyengébb, vagy egyenesen rossz, hanem mondom mondjuk az a-ha-t, a Frankie Goes to Hollywood-ot, vagy Michael Jacksont, mint minőségi popelőadók. Hozzájuk képest, meg egyébkémnt is nagyon sz*r mondjuk egy Take That is, nemhogy egy One Directioon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!