Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti örültök annak, hogy a One...

Ti örültök annak, hogy a One Direction kora véget ért?

Figyelt kérdés
+ Szerintetek azok, akik szerint a 1D volt a legjobb együttes, hallották már valaha a Beatles-Zeppelin-Queen-Sabbath-Pink Floyd ötösről?

2016. szept. 2. 20:26
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
83%

Na ezt nevezem én zenének!

https://www.youtube.com/watch?v=t99KH0TR-J4

2016. szept. 5. 19:20
 32/58 anonim válasza:
73%
Hát rohadtul nem.... Ismerem és szeretem is a Queen-t, sőt az egyik számukat kifejezetten imádom. A Beatles-ről is tudom az alapdolgokat, viszont őket már annyira nem szeretem, mint a Queen-t. Lehet hogy 30-as, 40-es fejjel az ember totál máshogy tekint ezekre a dolgokra, de nem kell rögtön leszólni a tinik kedvenc zenéit, csak mert nekik más az ízlésük, ergo más mellett teszik le a voksukat, mást szeretnek. Ha valamit egy illető nem szeret az nem biztos hogy rossz is. Mint ahogy a "szólás" is; Ízlések és pofonok... A One Direction tinilányok millóit mozgatta meg. Szóval véleményem szerint igenis tettek le valamit az asztalra, azért , hogy ennyire felkapottak legyenek.
2016. szept. 8. 16:11
 33/58 anonim ***** válasza:
83%

# 32:

"A One Direction tinilányok millóit mozgatta meg."

Te jó ég... Attól még, hogy valamit sok ember szeret, nem lesz jó. Hitlert is rengeteg német imádta.

2016. szept. 8. 16:12
 34/58 anonim ***** válasza:
19%

Hitlert én is imádom. Nagyon tetszett a politikai nézete én bánom, hogy nem nyerte meg a hábotút. Ez nem ide illő példa volt.

Én inkább trumpot mondtam volna. Azt is sokan szeretik, de szerintem ha megválasztják akkor a világnak annyi.

2016. szept. 8. 16:39
 35/58 anonim ***** válasza:
97%
# 34: Ha zsidónak születtél volna (nem rajtad múlik, hogy minek születsz), akkor is imádnád? :)
2016. szept. 8. 16:46
 36/58 anonim ***** válasza:
100%
34es, nem vagy normális. Hitler egy igazi elmebeteg volt.
2016. szept. 8. 18:24
 37/58 anonim ***** válasza:
95%

Elmebeteg volt. Zseniális volt. Hülye volt. Ez mind csak relatv és nézőpont kérdése.

És ha zsidónak születek bizonyára nem szeretném. Bár láttam már videót (vagy ilyen dokumentum filmet) ahol egy zsidó próbálja bebizonyitani, hogy a koncentrációs táborok nem olyanok voltka és nem azokra a célokra voltak amiket a győztes felek mondanak.

2016. szept. 8. 19:12
 38/58 anonim ***** válasza:
92%

Nem foglalkoztam eddig sem a One Directionnal. Ha a kislányoknak jólesik, hogy rajonganak érte, én nem bánom. De azt nem tűröm, hogy az olyan legendákat, mint a Beatles, leszólják. Én nem ismerem azt az 1D-t, vagy mit, tehát nem is szólom le. "Helyes" meg "cuki" fiúk voltak biztos, de hogy a zenét tekintve mit tettek le az asztalra, azt bizony nem tudom. Meglátjuk majd, 30 évvel később fenn marad-e a nevük.

(amúgy Hitlert inkább ne keverjük ide, válaszolók!)

2016. szept. 9. 19:45
 39/58 anonim ***** válasza:
91%
A kislányok megmozgatásához nem kell jól zenélni.
2016. szept. 9. 21:33
 40/58 anonim ***** válasza:
89%
Attól még, hogy a te zenei ízlésedtől messze áll, nem azt jelenti, hogy sz*r is. Akik leszólják a Queen-t, a Beatlest, meg az ilyeneket anélkül, hogy ismerik, az őket jellemzi. De igencsak sztereotípiát használsz több millió emberre. Bevallom, hogy én szeretem a zenéjüket, nekem tetszenek, de ez nem azt jelenti, hogy a fent említett együtteseket, meg még pl. a Backstreet Boys-t nem szerethetjük. Te is ugyanezt csinálod, ahogy jellemeztél minket - f*snak állítod be, mert te nem szereted. És nyilván, mivel fiatalok, a tini korosztály a célközönségük. De ez nem azt jelenti, hogy más nem szeretheti Őket. Pont olyan embereket láthattál, akik ugyan olyanok, mint te. Egyébként van egy "Drag Me Down" című számuk, amit nem csak rajongók hallgatnak, ennek utánanéztem. Képzeld, mi lehet a többi népszerű számuknál. Ja, és még melegeknek is állítod (állítjátok) be Őket, mert egy fiúbanda. Csak tapsolni tudok, de kínomban, mintsem tiszteletből. Emellett többet értek el, mint te valaha fogsz valószínű. Felfuttatták, tény, de ha sz*r lett volna, olyan hamar eltűnnek. Üdvözletem.
2016. szept. 11. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!