Ti örültök annak, hogy a One Direction kora véget ért?
Na ezt nevezem én zenének!
# 32:
"A One Direction tinilányok millóit mozgatta meg."
Te jó ég... Attól még, hogy valamit sok ember szeret, nem lesz jó. Hitlert is rengeteg német imádta.
Hitlert én is imádom. Nagyon tetszett a politikai nézete én bánom, hogy nem nyerte meg a hábotút. Ez nem ide illő példa volt.
Én inkább trumpot mondtam volna. Azt is sokan szeretik, de szerintem ha megválasztják akkor a világnak annyi.
Elmebeteg volt. Zseniális volt. Hülye volt. Ez mind csak relatv és nézőpont kérdése.
És ha zsidónak születek bizonyára nem szeretném. Bár láttam már videót (vagy ilyen dokumentum filmet) ahol egy zsidó próbálja bebizonyitani, hogy a koncentrációs táborok nem olyanok voltka és nem azokra a célokra voltak amiket a győztes felek mondanak.
Nem foglalkoztam eddig sem a One Directionnal. Ha a kislányoknak jólesik, hogy rajonganak érte, én nem bánom. De azt nem tűröm, hogy az olyan legendákat, mint a Beatles, leszólják. Én nem ismerem azt az 1D-t, vagy mit, tehát nem is szólom le. "Helyes" meg "cuki" fiúk voltak biztos, de hogy a zenét tekintve mit tettek le az asztalra, azt bizony nem tudom. Meglátjuk majd, 30 évvel később fenn marad-e a nevük.
(amúgy Hitlert inkább ne keverjük ide, válaszolók!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!