Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti örültök annak, hogy a One...

Ti örültök annak, hogy a One Direction kora véget ért?

Figyelt kérdés
+ Szerintetek azok, akik szerint a 1D volt a legjobb együttes, hallották már valaha a Beatles-Zeppelin-Queen-Sabbath-Pink Floyd ötösről?

2016. szept. 2. 20:26
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
72%

Nem kerestem rá, az összes kérdésre, csak ebbe belebotlottam és válaszoltam, de ha úgy gondolod ez téged zavar, akkor a figyelmedbe ajánlanám az egér görgőjét, amivel arrébb lehet vinni a képet, a kommentemtől, kommentjeimtől.

Ha szerinted nem nyilvánvaló, hogy a 1D sz*r, akkor vitatkozz vele. Értem én ezt a nagy ízlésbeli, kulturális, szellemi szabadságot, de azért na, egy alapvető értékrendünk, értékítéletünk attól még meg kéne, hogy maradjon. Ne csináljunk már Jézusból bohócot. Ezek a dolgok nem azt jelentik, hogy akkor az összes alkotás = és csak az ízlések döntenek. Persze, van akinek ez a kedvence, van akinek az, és neki az a jobb, de attól még lehet ami neki jobb, az valójában egy rakás sz*r és ki is lehet analizálni, hogy neki valszeg ez miért jobb, mint az, amit képvisel és hordoz is valamit magában, nem semmitmondó, üres, hazug stb-stb. Szóval ne akarjuk már elmondani azt, hogy egy Sergio Leone film, egy Pink Floyd zene, valójában semmivel sem értékesebb, mint a Wellhello, sőt ugyanezen az értéken áll Rebecca Black, Bunyós Pityu, vagy az Erotikus Technológia. És nem lehet kijelenteni, hogy egyik jobb, mint a másik. Sőt, aki Bunyós Pityut szereti, az is inkább érdekes, egyedi világlátású, ízlésvilágú egyén, akit ugyanakkora öröm hallgatni arról beszélni, hogy mit jelentenek neki ezek a számok (ami kb. abból állna, hogy kva jól beb*sztam rájuk, meg nagyon sukár a Pityu, csapatja a muzsikát keményen), mint azt akinek mondjuk egy jazz vagy egy progresszív zene a kedvence, és annak szövegeit, hangszeres háttérét, tartalmát, érzéseinek dinamikáit próbálja elemezni, elővezetni, visszaadni, elmondani...

Szóval ezt komolyan gondoljuk? Vagy leegyszerűsítsem a kérdést? Szerinted a Birdemic és a Volt egyszer egy Amerika az ugyanolyan értékes alkotás, és megint jön a "csak ízlések és pofonok" nevű közhely?

Nem mondom, hogy lenne egy stabil helyi értéke mindennek, nem lehet elmondani, hogy ki a jobb, 2Pac vagy Yngwie Malmsteen. Mások, ennél fogva mások az erényei az adott előadónak, zenének, de mindkettő értékes. Szerintem kb. 3-4-5 kategóriát el lehet határolni. Ha te azt mondod egy Metallicára, hogy sz*r, főleg egy Ride The Lightning meghallgatása után, akkor az sz*r ízlésre vall, ebben az egy esetben. Azt azért meglehet határozni, hogy mi az ami értékes, és mi az ami parasztvakítás és csak a szemünket akarják kiszúrni vele és valójában teljesen üres. A gyerekeidnek is majd azt fogod mondani, hogy persze, bármit hallgassatok, minden tartalom, amit fent találtok az ugyanolyan értékes, mindegy hogy épp Beyoncé kvárkodik, a 1D nyálaskodik nektek, vagy egy rapper tart erős, hiteles, tartalmas görbe tükröt a világnak? Akkor ennyi erővel miért nem nevezzük ki az Análvadász 9-et a világ legjobb mozgóképévé??? Ez itt a kérdés.

2017. febr. 7. 18:41
 52/58 anonim ***** válasza:
24%
#51 Bocsi addig olvastam hogy nem jobb a Pink Floyd(vagy mi) mint a Wellhello.Figyelj én utálom a a Wellhellot na ők azok akiknek ahogy írod tényleg semmit mondó dalaik vannak.Viszont nem hordom le őket emiatt másnak lehet hogy jelentenek valamit a dalszövegeik.De viszont....régen elég sokat foglalkoztam a One Directionnal.És biztosíthatlak róla (így írom ezt hogy már kinőttem őket és sokat fejlődtem azóta szellemileg is és reálisan látom a dolgokat), hogy az ő dalszövegeik nem a semmiről szólnak.Igen slágerek lettek,de én nem csak azokat hallgattam ugye mint amik már a csapból is foltyak mint pl a Best song ever(mert ez tényleg nem a legjobb dalszöveg) hanem az összes dalaikat.És mindig úgy hallgattam őket hogy magyarul olvastam a szöveget, később angolul.Nagyon nagy érték van némelyik dalukban, sok tininek akik a depressziós korszakukat élték sokat segített ez a banda.Valószínűleg azért nem veszed ezt észre mert teljesen műveletlen vagy nincs benned semmi hajlam a művészet felé, így gondolom olyan verseket sem olvastál soha amiket mondjuk Ady Endre írt(személyes kedvenvem).Csodálatos érzés mai napig meghallgatni egy két dalukat amik az életemhez köthető.Látod...másnak nagyon is nagy érték ez a banda és ők mint emberek,amiket csinálnak ahogy élnek és amit ők egyesévek képviselnek.Rajtam sokat segìtettek régen.És igazi értéket adtak.Egyébként már az maga érték hogy miattuk tanultam meg angolul mondhatni kib*szott jó szinten.Ne te határozd meg hogy melyik banda képvisel igazi értéket és melyik nem.Ennyi.Nincs min vitatkozni.Ezt a kérdést le is zárhatjuk
2017. febr. 7. 19:44
 53/58 anonim ***** válasza:
27%
Ugyan, hogy hallottak volna?!
2017. márc. 14. 15:44
 55/58 A kérdező kommentje:

Melyik a kedvenc Pink Floyd albumod?

2017. márc. 25. 15:56
 56/58 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon. Örülök, hogy az a borzalmas csapat végre eltűnt a süllyesztőben (de aki szereti, az hallgassa, nem szólok bele).

Amúgy pedig aki azt állítja, hogy a 1D a legjobb együttes, az 100%, hogy nem hallott még az általad felsorolt öt zenekarról. Sőt, szégyen őket a One Shitrectionnel egy lapon említeni.

2018. jún. 8. 21:21
 57/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az itteni emberek 85%-át. Azért, mert xy szereti a(z) 1D-t, nem lesz bajod. És megsúgom, ismerem Freddie Mercuryt, a The Beatlest, a Queen-től már hallottam a Tavaszi szél vizet áraszt-ot. Nem vagyok retardált. Itt szidsz több millió embert, akik jözül 11 ember megsértett. Aztán papolsz, hogy milyen szarok vagyunk. Ugyan azt csinálod, csak ezerszer undorítóbb módon. Gratulálok.
2018. júl. 5. 18:41
 58/58 anonim ***** válasza:
100%
Nyálas kis páva mind, tíz fillért sem ér a bőrük.
2021. jún. 11. 14:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!