Mit gondolnátok ha a 14 éves lányotok ezt a zenét halgatná elég sűrűn?
2016. szept. 28. 06:30
1/16 anonim válasza:
Eléggé régi zene már, és ahhoz nem elég jó (túl mainstream) hogy még mindig ezt hallgassa. Hallgasson inkább Bring Me The Horizon-t.
2/16 anonim válasza:
Hogy majd kinövi... Te vagy a 14 éves lány, ugye?
3/16 anonim válasza:
azt, hogy nem valami jó az ízlése
5/16 anonim válasza:
Semmit. Néha nekem is megtetszik egy zene, és addig hallgatom, amíg a család már agyfa.szt kap tőle. :)
Nem jelent nálam semmit.
6/16 anonim válasza:
Régen én is hallgattam Hayley Williams miatt.
7/16 anonim válasza:
Annyira viccesek ezek a kérdések, amikor a gyerkőcöket érdekli, hogy anyut érdekli-e milyen zenét hallgatnak. Csak úgy szólok, hogy a felnőttek magasról leszarják, ők már tudják, hogy nem a zenei stílus határozza meg az embert, majd kinövöd te is.
Ja, a zenét nem hallgattam meg.
8/16 anonim válasza:
Teljesen oké. Majd megunja. Én is egymásután 10-szer is meghallgatok egy számot, ha nagyon szeretem.Pedig már rég felnőtt vagyok.
9/16 anonim válasza:
Tuti nem 100as az a szülő aki emiatt aggódik. Valószínűbb inkább, hogy anyuka/apuka unja. Mikor megjelent ez a szám én is ezt hallgattam állandóan. Jó zene és kész.
10/16 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha a "Vrési pléctár numá-numá jé"-t vagy a "Uáppá gángnámsztájl"-t nyomatná 0-24-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!