Mit hondolnátok ha a 13 éves lányotok ezt a zenét halgatná?
2016. júl. 31. 10:35
1/17 A kérdező kommentje:
*gondolnátok.bocsánat félreütöttem
2016. júl. 31. 10:41
2/17 anonim válasza:
Szerintem nincs benne semmi rossz!
3/17 anonim válasza:
Biztos hogy azért hallgatja mert main stream és jól hangzik az egész zene de nem érti miről szól pl sokan vannak akik nicki minaj anaconda c. Zenéjét hallgatják közösségben mert tetszik nekik a scratch a refrénben de ha tudnák miről szól el rémülnének
4/17 anonim válasza:
Semmit. 13 évesen még nincs kifejlődve a zenei ízlése.
6/17 anonim válasza:
Pár éve én is hallgattam ezt a dalt. Nem lenne bajom az ilyen zenével.
7/17 anonim válasza:
Hogy elég szar az ízlése, majd megváltozik idővel, ettől ő még nem lesz rossz ember. :)
8/17 anonim válasza:
Ezzel mi a baj? De most komolyan?
Angol nyelvű.. szerintem nem is érti miről van szó, ha meg érti akkor meg mi a probléma? Ez egyfajta szerelmes dal. A zenéknek akkor van értelme, ha van mondanivalójuk. Hallgasson inkább olyat ami nem szól semmiről? Szerintem nagyon rendben van.
Szép napot! :)
9/17 anonim válasza:
Szerintem aranyos. Egy laza lánycsapatos dal.
De ez angolul van??? Hát én nem fedeztem fel benne angolt. Inkább valami távol-keleti.
10/17 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van. Ez egy koreai nyelvū zene. Semmi gond nincs vele, rengeteg tini hallgat manapság k-popot :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!