Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik csinált jobb zenéket?...

Melyik csinált jobb zenéket? Mozart, Beethoven, Chopin, Vivaldi, Tchaikovsky, vagy Bach?

Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik a legjobban? Miért?
2016. szept. 26. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Én úgy egyformán vagyok velük, hogy klasszikus zene, azt csá.

Mozart török indulója(? Ez a magyar cím, ha minden igaz, turkish march angolul) a kedvencem.

De elég távol áll tőlem a klasszikus zene 😃 nagyon ritkán tévedek oda.

2016. szept. 29. 00:52
 2/4 anonim válasza:
Az össze szeneszerző akit itt felsoroltál rendkívül brilliáns, sajnálom hogy Paganinit, Lisztet és Wieniawskit kihagytad. Az itt felsoroltak közül Bach számomra a kedvenc, mert Szerintem 100 szor tehetségesebb volt mint Mozart, vagy Beethoven. Persze ez nem azt jelenti hogy nemszeretem őket csak számomra Bach a legjobb ezek közül. Am akedvencem Wieniawski, Paganinni
2016. okt. 30. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel különböző korszakokat soroltál, nem lehet megfelelő választ adni.

Nekem Chopin a kedvencem, őt hallgatom a legtöbbet, de ott van még Shostakovits, Brahms, Rachmaninov, Dvorak és a többi, akiket édmesem említeni.

2017. febr. 12. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha sorrendet kéne felállítanom:

1. Mozart, Beethoven

2. Tchaikovsky

3. Bach

4. Vivaldi

5. Chopin

Illetve én még Mendelssohn, Schubert, Schumann, Saint-Seans, Rossini jó néhány művét is kedvelem nagyon.

2017. ápr. 10. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!