Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A 11 éves lányom rockot...

A 11 éves lányom rockot hallgat, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hallgatja a popot is, de már azt nagyon hanyagolja. A telefonjában csak Slipknot, Asking Alexandria, Hollywood Undead, AC/DC, Marilyn Manson és Avril Lavigne van. Aggódnom kéne?

2016. szept. 9. 22:33
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
74%
Örülj neki, hogy nem azt hallgat mint a többi klón kis divatp*csa, hanem van saját ízlése. (azért hozzátenném, Avril Lavingle-nek kb köze nincs a rockhoz)
2016. szept. 10. 12:13
 12/45 anonim ***** válasza:
95%
inkább örülni kell ennek,ez zene ahogy a metál is és nem kell aggódni én is rockkal kezdtem 12 évesen most már a black metálig is eljutottam :D Tényleg megnyugtat,én az ilyen bieber meg társaitól leszek ideges,agresszív ha valami bánt vagy rossz kedvem van akkor metált kell hallgatni és sokat tud segíteni.Mellesleg jobban megtudja becsülni például azt amit hallgat,emberek két kezű munkával érték el ezeket a zenéket én nem lennék rá képes hiába gitározok
2016. szept. 10. 12:24
 13/45 anonim ***** válasza:
82%
A tinik zenei izlése amúgy mindig változik korszakoktól függően :) Szerintem örülj,hogy inkább ilyeneket hallgat mint pl: Mr.Busta aki káromkodik a zenéiben meg ehhez hasonlók vagy ilyen mai nyálgép Justin Biberen nő, fel. Neki legalább jó zenei stílusa van az AC/DC igazi régi örök klasszis. De amúgy nem értem hol a probléma, amíg a zene nem viszi olyan társaságba amiben kárt tenne magában piálna,cigizne, stb...fiatalon addig kicsit sincs baj. Amúgy is most megy a felnött korszak fele, szóval azt fog hallgatni amit akar, és ezt a szülöknek el kell fogadni. :) Attól, mert rockot hallgat nem lesz rossz ember...sőt. És igazából a zenének a szövege is fontos, nem minden popzene mond nagyont (tisztelet a kivétel) lehet ezért is hanyagolta és most megtetszett neki a keményebb zenei hangzásvilág...szerintem ezzel semmi baj ez egy ilyen korszak lesz...Bár ez legyen a család legkisebb problémája ahol a gyerek zenei stílust váltott...lehetne rosszabb gond is nem? fogd fel ezt apróságként örömként..
2016. szept. 10. 13:10
 14/45 anonim ***** válasza:
96%

"Aggódnom kéne?"

Miért is?

1. Minden emberi csoportosulásban vannak idióták. Ha a lányodat eddig normálisan nevelted, most sem fogják tudni belevinni semmibe.

2. Láttál te mostanában pop videókat és dalszövegeket? Attól, hogy társadalmilag jobban elfogadottak még egy centivel sem értelmesebbek, kevésbé szexuálisan túlfűtöttek vagy "veszélytelenebbek", mint a rock zene. Tessék szépen tájékozódni!

3. Hogy könnyebb legyen a dolgod: lehet, hogy nekem volt nagyon remek baráti társaságom, de a legtöbb rocker, akit ismerek és nem "nőtte ki" a dolgot, iszonyatosan művészi. Van köztük több zenész, egy elismert festőművész, két irodalomtörténész, egy publikált író, egy grafikus, egy keresett varrónő, aki mellesleg ruhákat is tervez, két fotós... (amúgy te mikor dolgoztál utoljára 2000 éves műtárggyal? Mert én tegnap reggel :D) Gondolhatod, hogy egyikük sem azért jutott oda, ahová, mert minden szabadidejét a kocsmában töltötte és cigi mellett olcsó sört öntött a a fejébe. Szóval akár ilyen irányba is lehet terelgetni a rockerpalántádat :)

Összességében a helyedben inkább azon aggódnék, hogy a hülye előítéleteid miatt ne sérüljön a kapcsolatod a lányoddal.

2016. szept. 10. 14:18
 15/45 anonim ***** válasza:
14%
A Slipknot elég igénytelen. Viszont az ilyeneket ki szokták nőni. Kisgyerek még, keresi a saját stílusát. Ha zavar, mutass neki Mnozil Brasst. Lehet hogy tetszene neki.
2016. szept. 10. 16:01
 16/45 anonim ***** válasza:
93%
What? A slipknot igénytelen? Ezt se hallottam még.
2016. szept. 10. 16:52
 17/45 anonim ***** válasza:
90%
Örülj neki, jó ízlése van. :) Aztán idővel majd rájön, hogy a kisebb zenekarok még jobbak mint ezek a felkapottak ebben a stílusban. Ajánlom neki az Outline in color-t, Annisokay-t, Main-de-Gloire-t, Actual Villains-t, és társaikat.
2016. szept. 10. 19:47
 18/45 anonim ***** válasza:
95%

inkább örüljél, ezek nagyon jó előadók!(ezerszer jobbak mint jb. és társai.)

Marilyn Manson nagyon jó előadó, és a pletykákkal elentétben teljesen normális ember, és nem elmebeteg.

szóval neagódj :)

nekem életem legnagyobb hibája volt hogy csak ilyen későn ismertem meg ezt a műfajt. :/

15/L

2016. szept. 11. 12:14
 19/45 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem allitsd le mert a vegen ugy is fog oltozkodni (trehany, izlestelen stb) utana pedig nem all le. Amig van idod szoktasd le
2016. szept. 11. 22:27
 20/45 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó, remélem ezt viccnek szántad. Bár nem kellett volna, mert lehet, hogy a kérdező van olyan primitív, hogy megfogadja.
2016. szept. 11. 23:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!