Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van még rajtam kívül olyan...

Van még rajtam kívül olyan 19-24 éves emberke, aki '60-'70-'80-'90-es rockot/metalt hallgat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt ilyesmikre: Led Zeppelin, Jimi Hendrix, The Doors, White Lion, The Beatles, Metallica, Megadeth, Testament, Deep Purple, Skid Row, The Kinks, Lynyrd Skynyrd, Mr. Big, Alice In Chains, Pearl Jam, Alice Cooper, Ozzy Osbourne, Guns N' Roses, T.Rex, Ten Years After, Rory Gallagher stb.

2016. jan. 9. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

22/L

De nem olvastam végig a felsorolt zenekarokat, a kedvencem a Bon Jovi.

2016. jan. 10. 03:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van hát. Minket szerintem előre küldtek amnéziával :DD 22/f
2016. jan. 10. 09:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen. The Doors, Led Zeppelin, Nirvana, The Beatles :)

A legjobbak.

22L

2016. jan. 10. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bár én csak 17 vagyok, de azért "jelen"! :)

Kiss, Cinderella, Bon Jovi, Mötley Crüe, Queen...kedvelem a Guns & Rosest is, anno apám hallgatta nagyon sokat...kb 5-10 éves lehettem, de azóta ő is kevesebb zenét hallgat, és valahogy még nem jutottam el odáig, hogy behatóbban tanulmányozzam Axlékat :D

2016. jan. 10. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Szeretem a régieket is, de azért igyekszem lépést tartani a mai világgal.

Sok rockernél azt vettem észre, hogy nekik a 80-as, 90-es éveknél megállt az élet, és nem hajlandóak aktuálisabb rockzenéket hallgatni.

Nem értem, hogy abban mi a jó.

22/F

2016. jan. 14. 14:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Van, aki meg nem hajlandó régebbi zenéket hallgatni, csak az aktuálisakat, mert azt hiszi, azzal kezdődött a világ, vagy, hogy a régi az béna. És van olyan is, aki hallgat egyaránt régieket, és újakat is...
2016. jan. 14. 16:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Érdekes két utolsó válasz. Én azért szeretem, mert nekem jobban tetszik, nem azért mert bajom lenne a mostanival (kivéve a core-okat), de nekem a régi zenének jobb hangulata van.
2016. jan. 15. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze mert azok egy teljesen mas atmoszférában születtek,és őszintén szólva sokkal átütőbb zenét raktak le, mint a maiak. Guns and roses óta pedig nem igazán tudok olyan bandát, ami hatalmas tömegekkel ámulatba ejtette volna az embereket. Persze attól mèg rengeteg mai zenekar is eyszerűen isteni,de ma már tényleg a rihanna,pitbull féle elcsépelt butuska pop számok a menők.
2016. jan. 16. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
16 vagyok, de az AC/DC a kedvenc együttesem :)
2016. jan. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!