Valaki aki rockot hallgat,16-18?
Figyelt kérdés
Van itt olyan,aki rocker? Arra is kíváncsi lennék,honnan:) Esetleg alter vagy punk fiúk?2016. máj. 27. 18:29
2/16 anonim válasza:
régebben szinte csak rockot/metalt hallgattam, most már rengeteg más stílust is, de a rock marad szerintem az örök kedvenc. \m/
4/16 anonim válasza:
17F Budapest.. Habár még kezdő vagyok, de nagyon szeretem :D Már a hajam is irigylésre méltó :P.
5/16 anonim válasza:
kezdő, aszitem enek csak születni lehet:'D
6/16 anonim válasza:
Úgy kezdő, hogy elkezdtem már úgy kinézni :D.. De még nem vagyok teljesen olyan.. Még kellene sok ruha és még több zene, viszont aki ismer, az tudja, hogy mindig pörgök és ugrálok, mint egy félőrült :O, ami egyesek számára nagyon fura lehet..
8/16 anonim válasza:
én rocker vagyok,csakis a /metál/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!