Hallgat valaki indie rockot?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Életem egy részét Csongrád megyében töltöm és még eddig egyetlenegy emberrel sem találkoztam, aki hozzám hasonló együtteseket hallgatna (báris ehhez hasonlókat hallgatok az idő túlnyomó részében). Ilyen együttesek például a The Shins, Local Natives, Black Keys, Alt - J, Kings of Leon, Nada Surf, Pink Floyd, Bright Eyes és egyéb más ezekhez hasonló együttesek. Vajon van valaki, aki még hallgat ilyesféle együtteseket, vagy pedig én vagy az egyedüli Magyarországon? xd Kössz!2016. júl. 11. 23:05
1/2 anonim válasza:
Jelen :D Ne aggódj, vagyunk egy még páran :) A helyzeted pedig abszolút átérzem. A kedvenc bandáim nagy részéről a környezetem még csak hallani sem hallott :/ Viszont itt Pesten szerintem elég jól pörög ez az indie-alter vonal.
2/2 anonim válasza:
Az időm nagy részében csak azt hallgatok és Pesten külön bulik szoktak lenni pont efféle zenei válogatással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!