Szerintetek fura az, ha egy 14 éves lány csak rockot hallgat?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 16:55
2/15 anonim válasza:
igen ilyenről még nem hallottam hogy évesek csak rockot hallanak
3/15 anonim válasza:
Igen ez szentségtörés, már fel is borult a tér-idő kontínum, ez hozza ránk az apokalipszist, szégyellheted magad! :D
4/15 anonim válasza:
Most igazi számkívetett vagy! És mi van Justin Bieberrel, a One Directionnal? :D
Senki sem fog azért utálni, hogy te csak rockot hallgatsz. Jobb mint a sok dívatos nagyon pop szarságok.
5/15 Johnny Christ válasza:
Természetesen nem :D
Ha valaki az zavar hogy milyen zenéket hallgatsz akkor vele van baj és nem kell vele foglalkozni.:)
Olyan zenét halgass ami jólesik, ne olyat amit rád erőltetnek.:)
6/15 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom az eddig erkezett normalis kommenteket.ez csak egy kerdes volt,nem is rolam van szo.nem ertem,hogy miert kell egybol fikazni...
2014. máj. 11. 13:45
7/15 Johnny Christ válasza:
Ne értsd félre senki sem akart fikázni. :)
Néhányan kicsit ironikusan válaszoltak, de ezzel is csak azt akarták mondani, hogy még maga a kérdés is vicces ez nem lehet fura. :D
8/15 anonim válasza:
Mindenki csak viccből túlozta el, hogy ezzel js kihangsúlyozza, hogy ez mennyire nem nagy ügy.
Bocs ha azt hitted fikázni akarunk.
10/15 A kérdező kommentje:
semmi gond,megértem.csak kiváncsiságból kérdeztem.
2014. máj. 11. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!